2777
2789
عنوان

با 5میلیون پول چکار میکنید؟

1139 بازدید | 28 پست

بنظرتون بدم یه تیکه طلادست دومی؟

دلار؟

یا از عمده فروشی   لوازم ارایشی بگیرم تو اینستا بفروشم

لوازم ارایشی یا شال یا ....

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا طلای دست دوم؟ طلای نو با گرم کمتر هم میشه خرید 

بجای دلار، ارز دیجیتال بخرین، برای سرمایه گذاری بلند مدت در آینده 

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
میرم آنکارا ب نیت اونکارا چیکار میشه کرد با پنج تومن اخه

۵تومن برای شما پولدارا   ناچیزه ولی برای ما ۵میلیونه  میتونه  شروع یه کاسبی باشه

چرا طلای دست دوم؟ طلای نو با گرم کمتر هم میشه خرید  بجای دلار، ارز دیجیتال بخرین، برای سرمایه ...

برای سرمایه و پس انداز میختچام از بورس  سر در نمیارم

من بودم طلا میخریدم 

الان با پنج تومن مقدار زیادی نمیتونی لوازم ارایش بخری همه چی گرون شده

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
برای سرمایه و پس انداز میختچام از بورس  سر در نمیارم

بورس نه، حرف بورس رو نزدم، ارز دیجیتال با بورس فرق داره، تو بورس ذره ذره اون 5 تومن دود میشه، تو ارز دیجیتال ذره ذره به 5 تومن اضافه میشه. 

ارز دیجیتال مثل بیت کوین و اتریوم بخرین، تو مدت 10 ماه اون 5 تومن به 25 تومن میرسه 

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
من بودم طلا میخریدم  الان با پنج تومن مقدار زیادی نمیتونی لوازم ارایش بخری همه چی گرون شده &n ...

نه زیاد نمیخرم  خیلی کم  تو اینستا میفروشم‌از کم‌شروع میکنم 

چرا

ببین پولت بدی لوازم ارایشی احتمالا همش نمیتونی بفروشی بعد هم جوری ک میفروشی خورد خورد میاد دست و احتمال اینکه خرج بشه زیاد طلا دست دوم بگیر با سودم کم بپرس اونجا چند درصد سود میکشه رو طلا جای برو ک کمتر سود بکشه...یا طلا اب شده بخر....بعد هم طلا همیشه داری و ارزش پولت کم نمیشه ولی طلا برا بلند مدت خوبه...و اگ جای پولش خاستی کمتر از یک دقیقه میفروشیش