من واقعا کم اوردم از فکر کردن به این قضیه و به نتیجه نرسیدن
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتما گوشت گوساله چرخکرده مصرف کردی، من برای چرخکرده شتر میخرم، خواص خوبی داره و طبعش هم گرمه البته ب ...
مزش خوبه ؟
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ما ناهار سبک میخوریم یا ک صبحانه و ناهارو یکی میکنیم. عوضش شامو خیلییی سنگین میزنیم اخرش میمیر ...
برعکسید شما🙄🙄🙄 شام باید سبک باشه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ما ناهار سبک میخوریم یا ک صبحانه و ناهارو یکی میکنیم. عوضش شامو خیلییی سنگین میزنیم اخرش میمیر ...
ما هم رورایی ک شوهرم سرکاره همینطوریم ولی خب الان روزه تعطیله زشته ناهار نپزم بنده خدا همیشه ناهارا خونه نیس جز روزای تعطیل