2777
2789

چقدر گفتم من از جمع تون خوشم نمیاد به زور من و برد هیچ کس آدم حسابم نکرد با هم صحبت می کردن شوهرم م رفته بود چسبیده بود به اونا فقط با پدر و مادر شوهرم می حرفم صبح هم نذری داشتن به پدر شوهرم گفتم قبول باشه حسابم نکرد بعد دروغکی مادر شوهرم گفت فکر ش درگیره چقدر اومدنی گریه کردم شوهری که اصلا طرف من نبود و نیست ای خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو داری کار درست رو انجام میدی. کسی هم برخورد خوبی نداشته باشه جز از خودش از کسی چیزی کم نمیشه. زیاد فکر میکنی... شوهرتم نمیتونه از خونوادش بزنه که، نمیشه توام قطع رابطه کنی. کلا این که بزن به بیخیالی و حداقل ادب و محبت رو به جا بیار همین. برای حال خوب خودت میگم فقط

چقدر گفتم به زور منو برد

نگو نمیام یه برنامه بچین مثلن بگو عههه من خیلی دلم میخاست بیام اما مثلن با دوستام قرار شد بریم خرید بعدم ب دوستات زنگ بزن که برین خرید یا حالا هر جایی

عزیزم تو داری کار درست رو انجام میدی. کسی هم برخورد خوبی نداشته باشه جز از خودش از کسی چیزی کم نمیشه ...

نه می بینم دو تا برادر شوهرم طرف زنشونن زن برادرشوهرم به خاطر دو قاشق غذا شام رفت نشست تو ماشین و آبروریزی کرد برادر شوهرم هیچی نگفت از صبح تا شب خونه می شینه به خدا قسم لحاف تشک ش هم جمع نمی کنه شوهر ش بیاد از سر کار ولی شوهر من یکم بی محلی کنه به خاطر من نه اصلا اونا هم میگن طرف و خود شوهره قبول ندارن ما چرا قبولش کنیم

نه می بینم دو تا برادر شوهرم طرف زنشونن زن برادرشوهرم به خاطر دو قاشق غذا شام رفت نشست تو ماشین و آب ...

خب عزیزم برای چی خودتو مقایسه میکنی؟ کل این عذاب فکری که داری به خودت میدی به خاطر همین مقایسه کردنه ست. الان واقعا فکر میکنی اکثر شوهرا مثل این برادر شوهرتن که میگی؟ 

باور کن اینطوری نیست. اصلا از هیچکس نمیشه توقع داشت به خاطر آدم با خونوادش اخم و تخم کنه. اگه اینجا سر یه دلخوری به اونا که یه عمر زحمتشو کسیدن بی محلی کنه، چه بسا بعداً با خود توام به خاطر بقیه همین کارو میکنه

البته این که مجبور باشی تو همچون جمعی بشینی سخته و درکت میکنم ولی دیگه به رفتار شوهرت با خونوادش سخت نگیر. به نظرم بشین باهاش حرف بزن بگو چی شد و چه احساسی داری و این که خیلی کمتر میخوای اونورا آفتابی بشی. منطقی براش توضیح بده، بگو اگه پدر یا مادر من همچین رفتاری با تو داشتن دوست داشتی بیای خونه ی مامانم اینا؟ 

ایشالا راضی میشه و میفهمه

نذار عوامل بیرونی، رابطه ی بینتون رو سرد کنه... همین