2777
2789
آبلیمو بخوری چی.استفراغ کنی خوب میشی راحت میشی.منم ازاستفراغ میترسم انگار دارم میمیرم ولی عوضش حالت ...

ابلیمو و ترشی خوردم اینارو دارم عین چی میخورم ک فقط بالا نیارم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعنا و نبات رو بزار دم بکشه بخور بالا میاری حالت خوب میشه تضمینی مامان بزرگم برام درست میکنه حالم بد ...

دارم میخورم پناه بر خدا کارم ب بیمارستان نکشه نصف شبی هیچکس نیست ببرم اورژانس

نعنا و نبات رو بزار دم بکشه بخور بالا میاری حالت خوب میشه تضمینی مامان بزرگم برام درست میکنه حالم بد ...

عشقم عرق نعناع هم ندارین؟؟؟این دوستمون درست میگن یا خود نعناع یا عرقش با اب داغ و نبات قاطی کن بخور خوب میشی

تا تو باشی پا رو دم خواهر شوهر نذاری😁😁😁😁

عشقم عرق نعناع هم ندارین؟؟؟این دوستمون درست میگن یا خود نعناع یا عرقش با اب داغ و نبات قاطی کن بخور ...

نداریم همون پونه هم خیلی خوبه دارم میخورم والا من آزارم ب خواهر شوهر نرسیده فقط انگار آه شوهر گرفتم😂

دارم میخورم پناه بر خدا کارم ب بیمارستان نکشه نصف شبی هیچکس نیست ببرم اورژانس

هیچیت نمیشه بابا ناز نکن

خودم عین دیشب میزنما

شوهر داری عین رستم دستان 

همون طور ک دیشب طرفداریشو کردم

میرم چشمش در میارم با اون خواهرش🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😱😱😱😱😱😱

هیچیت نمیشه بابا ناز نکن خودم عین دیشب میزنما شوهر داری عین رستم دستان  همون طور ک دیشب طرفد ...

بخدا مگه دستم بهش نرسه حالا ببین چکارش میکنم از بس اذیتم کرد مریض شدم😡😡

[QUOTE=204007247]نداریم همون پونه هم خیلی خوبه دارم میخورم والا من آزارم ب خواهر شوهر نرسیده فقط انگار آه شوهر گرفتم...[/QUO

میدونم بابا

لنگه خواهر من مظلوم تو خوابشونم نمیدیدن

گلی این همه غذای چرب میخورن حالا سالمن؟؟؟چاق نیستن؟؟

خوش بحالشون من که ن قند میخورم ن نوشابه ن شکر و ن غذای چرب در استانه ترکیدنم😁😁😁

هیچیت نمیشه بابا ناز نکن خودم عین دیشب میزنما شوهر داری عین رستم دستان  همون طور ک دیشب طرفد ...

شیطونه میگه زنگ بزنم بیدارش کنم بیاد ببرم دکتر دلم خنک شه ولی غرورم اجازه نمیده😐

بخدا مگه دستم بهش نرسه حالا ببین چکارش میکنم از بس اذیتم کرد مریض شدم😡😡

منم میام 

تو داداش رو بزن منم خواهر رو نصف میکنم از وسط برات

فریده دوستم یروز زنگ زده بود

بمن میگه یروز مادر شوهرم دعوت میکنم بیا اینجا تو بشین روش من بزنمش

یعنی من همچنین دوستای بیشوووری دارم😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=204007247]نداریم همون پونه هم خیلی خوبه دارم میخورم والا من آزارم ب خواهر شوهر نرسیده فقط انگ ...

بخدا رو همه غذاهاشون یه وجب روغنه همه هم از دم چاق اضافه وزن دارن منو میبینن اینقد کم غذام دارن شاخ درمیارن

شیطونه میگه زنگ بزنم بیدارش کنم بیاد ببرم دکتر دلم خنک شه ولی غرورم اجازه نمیده😐

غرورت غلط کرده

حالت بد شد زود زنگ میزنی ها

شوهر که همش واس بوس و بغل نیست😭😭😭

نیاد چشماش در میارم میذارم کف دستش

تقصیر خواهر خودش

باید دیه ام بدن😂😂😂😂