2777
2789
عنوان

خیلی بدید همین :)

160 بازدید | 11 پست

من از همه چیز‌ ضربه خورده بودم فقط ازتون کمک خواستم که شکایت کنم یا نه این توهینایی که بهم شد رو فراموش نمیکنم ...

من کاربر نبودم ولی تعریفایی که شنیده بودم گفتم حتما کمکم میکنید نیومده بودم که بگید داستان میگم و دروغ میگم و مریضم...

فقط خواستم بگم دل نشکنید که تاوان داره :)

یاحق🚶🏽‍♀🖤

عزیزممم چیشده؟

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پست قبلمو بخون متوجه میشی :)

الان میخونم

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

عزیزم من الان تامیک قبلتو خوندم فهمیدم چیشده،انشاالله روح باباتون قرین رحمت الهی غصه نخوریا حتما مادرت از نبود بابات از غصه اعصابش ضعیف شده ولی مواظب خودت خیلی خیلی باش نزار کسی بهت اسیب برسونه،از دست نی نی سایتیا ناراحت نشو ک واقعا بعضیشان نوبرن

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

خوندم قشنگم..خیلی ناراحت شدم 

فقط خودتو از اون نجات بده به نظرم..

اره اگه فکر میکنی خوبه برو شکایت کن

عزیزم من الان تامیک قبلتو خوندم فهمیدم چیشده،انشاالله روح باباتون قرین رحمت الهی غصه نخوریا حتما ماد ...

مرسی ازت🙂🖤

واقعا دلم گرفت از دستشون :)

فکر میکنن آدم مریضی ام چه میدونم هرچیزی چرا میان تاپیکم و بدتر خوردم میکنن من چیزی از کسی نخواستم فقط گفتم شکایت کنم یا نه😅💔

مرسی ازت فردا صبح میرم پزشک قانونی و نامه میگیرم که شکایت کردم مدرک داشته باشم...

عالیه عزیزم دعا میکنم برات

مرسی ازت🙂🖤 واقعا دلم گرفت از دستشون :) فکر میکنن آدم مریضی ام چه میدونم هرچیزی چرا میان تاپیکم و ...

من نمیدونم واقعا چ طرز برخورده اگه از دل کسی زخم بر نمیدارین نمک نپاشین اگه فکر میکنین دروغه از تاپیک خارج شین ولی ادم رو ناراحت نکنین،خواهر من نی نی سایت کلا سرزمین عجایبه هرکی هر قضاوت الکی داره میکنه باید یاد بگیری قوی باشی و روی هیچ کسی اجازه حدی ب دلت ک ناراحت بشه۰😘❤   

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️