2777
2789
عنوان

اگر دوست داشتید جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم معمولا سرکاره و بابام بازنشسته شده و تو خونس اگر اتفاقی بیفته چون مامانم میره سرکار نیمتونه ک ...

پس مشکل بابات اینکه خونه اس همش به مامانت بگو بهش بگه بره سر کاری و خودشو مشغول کنه.  چون الان بابات به  چیزی نیست گیر بده الاتو😅ببخشید اینو میگمااا آخه بابای منم همینه.

من بابام دختر دوست نداره از بچگی زیاد ندیدمش خیلی ازم دوره 

باشه . در کل بچشی. از یه پوست و گوشت و خون . بابات شاید نگه اما من مطمینم. پاش بیوفته جونشو واسه تک دخترش میده . اینطوری فک نکن .  

ینی از صبح تا شب بحث میکنه باهات؟؟؟  اتاق ک داری  اصلا بهش توچه نکن . ولی اگه ازت کاری ...

نه از صبح تا شب نه

من مامانم میره سرکار از صبح تا شب منو اون تو خونه ایم میگه خوشم نمیاد ببینمت آویزونی .

این چند وقته اینقدر تحت فشار روانی بودم شبا تا صب بیدار میمونم که ساعت ده اینا صب بخوابم و نبینمش من هیچ کاریش ندارم بخدا

نه از صبح تا شب نه من مامانم میره سرکار از صبح تا شب منو اون تو خونه ایم میگه خوشم نمیاد ببینمت آوی ...

خوب بپرس بگو چکار کنم به نظرت ببین چی میگه حرفش چیه اصن . چه انتظاراتی ازت داره 

پس مشکل بابات اینکه خونه اس همش به مامانت بگو بهش بگه بره سر کاری و خودشو مشغول کنه.  چون ...

نه عزیزم معذرت خواهی برای چی :) 

خیلی بهش گفتیم دیگه عادت کرده تو خونه بمونه نمیره کلا بابام یجوریه 😅

نه از صبح تا شب نه من مامانم میره سرکار از صبح تا شب منو اون تو خونه ایم میگه خوشم نمیاد ببینمت آوی ...

خب بهتررررر اصن نبینش  محکم درستا  بخون آبجی . منم پشت کنکور بودم راحت . تجربی رشته زیاد داره ک بتونی مستقل شی . ت راهی جز قبولی نداری باید بتونی 

نه عزیزم معذرت خواهی برای چی :)  خیلی بهش گفتیم دیگه عادت کرده تو خونه بمونه نمیره کلا بابام ی ...

باور کن همه بابا های باز نشسته همینن.  منم بابام همینه اما کنار اومدم با درس خندن خودمو مشغول کردم به مامانم میگم باهاش صحبت کنه و مواقعی هم که حرف میزنم چیزی نمیگم . و سعی میکنم بی خیال بشم. نمیزارم حرفاش روم تاثیر بد بزاره