2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجوشون 20 دقیقه اگه دلمه دلمه شد خرابه 

20 دقیقه چه خبره...یه جوش بخوره شیر خراب سریع دلمه میبنده

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

من جای شما باشم استفاده نمیکنم 

اینا خودشون نگه دارنده دارن  حالا دیگه  از تاریخ خود اونم بگذره دیگه بدتر 

کلا شیر حتی گاهی از تاریخشم نگذشته ولی ممکنه ترش باشه یا بجوشونید بریده بریده بشه    همیشه بجوشونید 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

عزیزم حتی اگر دلمه بنده هنگام جوش .. باز هم فاسد هست .. 

باید به تاریخ انقضا توجه کنی .. نگهدارنده ها گاهی مانع بریده شدن شیر بعد از فساد میشن ..اما همچنان عوارض مسمومیت خواهد داشت

من جای شما باشم استفاده نمیکنم  اینا خودشون نگه دارنده دارن  حالا دیگه  از تاریخ خود ...

منم میترسم چون شنیدم خیلیا با شیر فاسد چ بیماری های سختی گرفتن.

حتما میجوشونم از این ب بعد خریدم

اینم بندازم دور دیگ

ممنون وقت گذاشتی عزیزم

منم میترسم چون شنیدم خیلیا با شیر فاسد چ بیماری های سختی گرفتن. حتما میجوشونم از این ب بعد خریدم ا ...

🌹🌹🌹🌹🍇🌹🌹🍓🌹🍇🌹🍒🌹🌹🍇🌹🍓🌹🌹🍒🍇🍓

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...