2777
2789
عنوان

اونایی که در مورد لپ تاپ میدونن

240 بازدید | 11 پست

دوستان خواهشا جواب بدین 

من میخوام برم رشته معماری شهرسازی الان میخوام یه لپ تاپ بخرم ولی نمیدونم چه مدلی با حافظه،رم،کارت گرافیک چند بخرم هر کی میدونه یکم منو راهنمایی کنه.        (خواهشا نگید برو از لپ تاپ فروش بپرس از هر کدوم پرسیدم هر چی که رو دستشون مونده بود و میخواستن بفروشن)

عزیزم من خواهرم معماریه

lenovoipad

corei7

ram8

داره خیلی راضیه قیمتش الان فکرکنم بیست وخورده ای هست ولی سرچ کنید خودتون

اینم مدل هم هسته های متفاوتی داره ولی این لولش برای کارایرمعماری وحتی گیمینگ‌واستریم عالیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اطلاعات زیادی ندارم ولی اگه پولت میرسه سرفیس پرو بگیر اون عااااالیه  برند ایسوس هم خوبه من ...

اینا مارک خوبین میدونم ولی اون حافظه و کارت گرافیک منو اسیر کرده واقعا

عزیزم من خواهرم معماریه lenovoipad corei7 ram8 داره خیلی راضیه قیمتش الان فکرکنم بیست وخورده ای ...

😬بیست و خورده ای😬 خب فک نمیکنم پولم تا اون حد برسه یه کوچولو قیمت پایین تر میخوام ولی خیلی ممنونم که نظر دادی عزیزم❤️ 

😬بیست و خورده ای😬 خب فک نمیکنم پولم تا اون حد برسه یه کوچولو قیمت پایین تر میخوام ولی خیلی ممنونم ...

خواهش میکنم این مدلش از۸خورده ای شروع میشه به بالاهرچی coreiبالاتر باشه گرونتره

ولی مدل خوبیه من خیلی ازدوستامم دارند بسته به کاراییت میشه تورنج قیمتی مدنظرت انتخاب کنی

خواهش میکنم این مدلش از۸خورده ای شروع میشه به بالاهرچی coreiبالاتر باشه گرونتره ولی مدل خوبیه من خی ...

اهان خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم واقعا خیلی کمک کردی فدات ❤️😍

قیمتش تقریبی چند میشه اگه میدونی اینم لطف کن بگو

اگر چیز خوب میخوای که نرم افزارا سرعتش خوب باشه و همزمان چندتا نرم افزار باز باشه و  بتونی رندر بگیری بالای ۲۰ تومن هست 

اگر پولت نمیرسه صبر کن یهو ی چیز خوب بگیر یا بعضی جاها قسطی هم میدن 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤
اگر چیز خوب میخوای که نرم افزارا سرعتش خوب باشه و همزمان چندتا نرم افزار باز باشه و  بتونی رندر ...

آره به قسطی فک کردم با این اوضاع باید دنبال همون قسطی برم😬😅