دختر عمم همین الان عقدن ، میخوان چای بخورن با بیسکوییت نصف بیسکوییت تو دهن خودش نصفش تو دهن نامزدش
خدایا منو چنگ کن
خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟ سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه
نمیدونم سلیقه ایه باز حرفی بزنیم میان میپرن بهمون اما از نظره من ست کردن دوران عقد خزه شاید خیلی دوس دارن ست کنن اما من خز میدونم مخصوصا رنگای صورتی و بنفش  و قرمز ک مرد میپوشه.توی یه بشقاب خوردنم خز میدونم😶
من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏