2777
2789

دختر عمم همین الان عقدن ، میخوان چای بخورن با بیسکوییت نصف بیسکوییت تو دهن خودش نصفش تو دهن نامزدش 

خدایا منو چنگ کن

خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟                                                     سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه

فردای عقدشون لباس ست پوشیدن اومدن صبحونه بخورن

رو به روی پدر بزرگم که سنتی بود نشستن

لقمه درست میکردن دهن هم میذاشتن....حتی چای هم تو دست هم خوردن  

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف تو جمع برای خانمش لقمه میگیره چایشو شیرین میکنه. میده دستش توجمع سرسو میذاره روپای شوهره اونم دست میکنه توموهاش

أللهم أشف کل مریض٬ اللهم أغن کل فقیر ٬اللهم اشبع کل جائع٬اللهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر.اللهم عجل لولیک الفرج

نمیدونم سلیقه ایه باز حرفی بزنیم میان میپرن بهمون اما از نظره من ست کردن دوران عقد خزه شاید خیلی دوس دارن ست کنن اما من خز میدونم مخصوصا رنگای صورتی و بنفش ‌ و قرمز ک مرد میپوشه.توی یه بشقاب خوردنم خز میدونم😶

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏