2777
2789
عنوان

نامزدیمو بهم بزنم یا نه ؟ میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 63 پست
😂😂😂😂😂

گناه داره بخدا 

دوباره بیچاره اومده ولی تنهایی نیومده هرکاریم میکنه باهات تنهایی اصفهان نره😂😂😂😂😂 خودت برو مشاوره ببین چیکار میکنی بهش ک روحتم خبر نداره

تیکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استاتر

دوستان داشتم با خواهرم تلفنی حرف میزدم یه حرفیم مربوط به خاله شوهرم بود میگفتم به خواهرم (منو شوهرم پسر عمه دختر دایی هستیم)اون شخصیم که میگفتم عمم بود 

ولی شوهرم شنید همرو 🙁

چیکار کنم به نظرتون ؟

با اومدن و نیومدن کاری ندارم ولی اینکه تو این دوران واسه تنها یودنتون تلاش نمیکنه عجیبه🤔

فرار هم می‌کنه آدم باخودش میاره بااین تنها نباشه😐من بودم اتیشش میزدم🤣🤣

👈🤷👉

دخترخوب اگه نامزدت بقیه اخلاقش خوبه چه کاریه بخاطرهمین یدونه بخوای کات کنی. باهاش مهربون باختی شده یه بار درست و حسابی اتمام حجت کن بگو من اینو دوست دارم اگر توهم منو دوست داری باهام میای وگرنه.... 

فرار هم می‌کنه آدم باخودش میاره بااین تنها نباشه😐من بودم اتیشش میزدم🤣🤣

😂😂😂😂بابا ما روزها با هم تنهاییم همینجا به اسرار خودش فقط همین  اصفهانو نمیاد

خودش میگه هر دفعه ی اتفاقی میوفته ولی من حس میکنم الکی میگخ

😂😂😂😂بابا ما روزها با هم تنهاییم همینجا به اسرار خودش فقط همین  اصفهانو نمیاد خودش میگه هر ...

دوران نامزدی یعنی دلت نخواد یک ثانیه طرف رو ول کنی خیلی عجیبه کاراش

👈🤷👉
😂ببین خدایی رو چیزای دیگه اهمیت میده فقط همین اصفهان که من روش خیلی حساسم 

پس بیخودی بهم نزن . وقتی تو زمینه های دیگه اهمیت میده جای فکر کردن داره . خوبیاش خیلی بیشتره از بدی هاشه . چشم پوشی کن . از نظر من . بازم خودت میدونی