2821
2789
عنوان

کی زرنگ میشم پس من؟

405 بازدید | 29 پست

سلام اخه بعضیاچرانقدزرنگن هم توزندگیشون هم تورفتارشون هم توهمه چی زرنگن کلا چرامن نمیتونم یکم زرنگ باشم خسته شدم ازبس تاپیک زدم چیکارکنم؟

خدایاشکرت بابت همه چیز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ذاتیه عزیزم،،، حالا من تنبلم خواهرم زرنگه 

خواهرت چجوری زرنگه ازخصوصیاتش میگی منظورم زرنگ ازنظرتمیزی خونه وکدبانوبودن نیستا مثلادیدی بعضیابازرنگی کاراشونوپیش میبرن یابازرنگیشون به همه چی میرسن

خدایاشکرت بابت همه چیز
خب تو ام قبل از هر کاری فکر کن

بخداانقدتاپیک زدم ازتجربه دوستانم استفاده میکنم ولی دوروزبعدیادم میره میخوام هرطورکه شده زرنگ باشم

خدایاشکرت بابت همه چیز
چراماذاتی زرنگ نیستیم مگه من چه گناهی کردم انقدخنگ بی دست وپاآفریده شدم؟😔

نمیدونم ...اونایی که زرنگن قشنگ دقت کنی از بچگی زرنگن ماهاهم گشادیم کاریش نمیشه کرد

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
مثلا چکار میکنی که فکر میکنی زرنگ نیستی؟

مثلااطرافم خانومای همسن من بازرنگیشون به همه جامیرسن ولی من احساس میکنم عرضه هیچ کاری روندارم تنبل نیستمااصلا ولی اراده کاری ندارم

خدایاشکرت بابت همه چیز
نمیدونم ...اونایی که زرنگن قشنگ دقت کنی از بچگی زرنگن ماهاهم گشادیم کاریش نمیشه کرد

نه من توکارای خونه وآشپزی ایناخوبم توروابط تواجتماع زرنگ نیستم اصلامیرم بیرون مث پخمه هارفتارمیکنم

خدایاشکرت بابت همه چیز