2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گف من برای پسرم ملاکم قیافه نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 77 پست

خیلی بده درمورد خانواده همسرتون اینطور میگید، بلاخره همسر شما هم جز این خانواده‌س.

در ضمن دانشگاه و رشته دانشگاهی انچنان ه مهم نیست، اگه از طریقش ب شغل و درامد رسیدید میتونید از شغلتون مایه بذارید نه صرفا رشته دانشگاهی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا بااینهمه کمالاتی که داشتی چرا زن این شدی زن هموناکه میگفتی بهترین بودن می‌شدی دیگه

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
جالبه وسط همه کمالاتت بازم چهره و ظاهر اینقدر برات مهمه و جالبتر اینکه چرا با ادمی که همسطحت بوده از ...

چرا خدای تو انتخاب همسر اشتباه نکردم همسرم زمین تا اسمون با خانوادش فرق داره

نه با احترام درکتون نمیکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب حالا بااینهمه کمالاتی که داشتی چرا زن این شدی زن هموناکه میگفتی بهترین بودن می‌شدی دیگه

چون تا یکی دوتا قبل این هیچکسو راه نمیدادیم. ولی باز من از همسرم راضیم و اصلا پشیمون نیستم الانم از خانوادش ناراحتم

مگه میشه یه نفر تو خانواده چرک و .فلان بزرگ بشه بعد شبیه اونا نباشه؟؟؟🤔🤔🤔

معمولا ادما آیینه تمام نمای خانوادشونن

بعد خب اونهمه خواستگار خوب داشتی بعد مادرت راضیت کرد با این ازدواج کنی؟خب مگه رو دستش مونده بودی؟صبر میکرد با یکی از همونا ازدواج کنی دیگه 

صرفا سوالاتی بود که در ذهنم پیش اومد گفتم مطرح کنم🤔

✨🤍...Be what you are

امیدوارم ناراحت نشی اما شما اگه خواستگار سطح بالا داشتی اصلا به خانواده چرک و بوگندو نگاهم نمیکردی چه برسه مادرتون اصرار هم بکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!