2777
2789
عنوان

علائم کرونا

120 بازدید | 6 پست

سلام امروز 3 روز میشه که شکم و معده ام درد میکنه بطوریکه گلاب به روتون شکمم خیلی باد کرده و روز اول استفراغ کردم ولی الان شکر خدا که روز 3 هست استفراغ نمیکنم ولی معده ام خیلی سنگینه و شکمم درد میکنه و باد کرده و بدن درد دارم و اصلا دفع ندارم بنظرتون کرونا گرفتم؟😢

فقط معده درد داری؟ احتمالش کمه کرونا باشه منم چن ماه پیش کرونا گرفتم الان شکم و معدم بدجور درد میکنه ...

شکم و معده درد و بدنم دو روز پیش خیلی درد میکرد بطوریکه تب و لرز داشتم که قرص نوافن خوردم بدن دردم بهتر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تب داشتی و بدن درد پس کرونا بوده بنظرم دکتر برو زود دارو بگیر عزیزم ایشالا ک خفیفه و رفع میشه&nbs ...

آخه میترسم برم دکتر.ولی الان که سه روز هست تب نداری فقط دفع ندارم و شکم باد کرده و معده درد دارم.تستش چجوری هست؟

آخه میترسم برم دکتر.ولی الان که سه روز هست تب نداری فقط دفع ندارم و شکم باد کرده و معده درد دارم.تست ...

خب نرو خدای نکرده دیدی علائمت زیاد شد و اذیت بودی برو. احتمالا معدت بهم ریخته. تست pcr اگ بدی از بینی ازت میگیرن ی چیزی مث نی میکنن تو بینی اصلا هم درد نداره