2777
2789

دیروز مادرشوهرم نذری اش پخت.بعد شوهره من ی شریک داره خیلی باهم خوبن خونه همدیگه میریم.گفت مامان اگه آش زیاده ی ظرف بده ببرم واس اقای فلانی.خواهر شوهرم یهو پرید وسط که اینقدر که تو هوای شریک تو داری اونم هوای تورو داره پول بکنه تو جیبت؟ بعد جالبه خودش پونرده تا ظرف واسه فامیلا شوهرشو دوستاش برد... خلاصه بعد که رفتیم  ظرف اش همون شریک شوهرمو بدیم دیدیم ظرف نصفه اس ؟؟؟؟بدترش میدونید چیه.من روز قبلش خودمم قیمه پخته بودم اگه خدا قبول کنه سهم همه رو بردم خونه مادرشوهرم یکجا.مال همین همکار شوهرمم توش بود .عصری دیدم همه ظرفارو خالی کرده برده خونه دوستاش خواهر شوهرم...وااااای از خجالت دارم خودمو میخورم دیروز تاحالا

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

یه پرس نذری کسی و سیر یا گرسنه نمیکنه نوش جون همه.ولی بعضی رفتارا و حرکتا آدمو زده میکنه بعدم میگن مگه چیکار کردیم

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

خدا اینجور آدمارو لعنت کنه🤧🤧🤧

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ماهم زنگ زدیم ب طرف. که داریم برات نذری میاریم خونه ای.نمیشد ام نبریم دیگه وای ک چقدر مردم از خجالت

یه پرس نذری کسی و سیر یا گرسنه نمیکنه نوش جون همه.ولی بعضی رفتارا و حرکتا آدمو زده میکنه بعدم میگن م ...

اره زشته واقعا 

خب میگفتی بلند به مادرشوهرت که نذری فلانی کو

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب باید بیشتر حواست رو جمع می کردی و خودت آش رو می کشیدی یا چک می کردی. قیمه رو هم جدا توی یه کیسه پ ...

د اخه جدا گذاشته بودم عزیزم

یه پرس نذری کسی و سیر یا گرسنه نمیکنه نوش جون همه.ولی بعضی رفتارا و حرکتا آدمو زده میکنه بعدم میگن م ...

به نظرم دفعه بعد بین نیازمندا پخش کنین و تاکید کنین واسه نیازمند هست و نه دوست و آشنا

اطرافیان لنگ یک وعده غذا نیستن خودشون میتونن تهیه کنن و یا بخرن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
از اون پرروهاست که نچسبن

از این زورم میاد میگه چرا هوای شریکتو داری دوستای خودش نمیدونم چه سودی دارن که از این سر شهر تا اون سر شهر رفت ب خاطرشون

چه ادای دلسوز بودن هم برای برادرش درمیاره  گرسنه واسه اون یه کاسه هم حتما حساب باز کرده یود

ب هر بهانه ای دخالت میکنه بعدم میگه ببخشید دخالت کردما

از این زورم میاد میگه چرا هوای شریکتو داری دوستای خودش نمیدونم چه سودی دارن که از این سر شهر تا اون ...

همین دیگه

واسه همه بده واسه خودشون خوبه

بهش بفهمون اصلا بهش ارتباطی نداره که نظر بده

از این زورم میاد میگه چرا هوای شریکتو داری دوستای خودش نمیدونم چه سودی دارن که از این سر شهر تا اون ...

خب در برابر این افراد بهتره موضوعات رو کلی مطرح کنید تا به خودشون اجازه ندن تو جزییات زندگیتون دخالت کنن

خب در برابر این افراد بهتره موضوعات رو کلی مطرح کنید تا به خووشون اجازه ندن تو جزییات زندگیتون دخالت ...

مقصرش خودمم که فک میکنم همه دوستن