2777
2789
عنوان

خانمایی که از هزینه خدمات پوستی اطلاع دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
من اسکین تراپیستم.دیگه من که باید بدونم.این کار اشتباهه کم کم داره ممنوع میشه تو ایرانم

عزیزم منم بیوتی تراپیستم ۱۲ساله کارمه ولی همه انجام میدن 

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خودتونو اپدیت نمیکنید.به هر حال یه سرچی داشته باشید حتما.روز خوش

اگه شما اپدیت باشی میدونی ک این کارا حیطه کاری من نیست و مال پزشکه من توی ساختمون۲۰طبقه پزشکانم همشون انجام میدن خوب و بدش ب من ربطی نداره.

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

تهران خیلی گرونه هزینه های پوستی، شهرستانا احتمالا خیلی مناسب تر باشه.

تهران پارسال هزینه ی فیلر زیر چشم حدودا 1400 بود دست دکترهای متخصص که همشونم انجام میدادن و هنوزم انجام میدن (حتی جراح های معروف بینی هم انجام میدن)

راجع خوب و بدش اطلاع دقیقی ندارم و تنها چیزی که پزشکای متخصص میگن اینه که این کار حتما باید دست خودشون (پزشک) سپرده بشه.

متولد باکو! مقیم ایران! عشق شهرت:))))) روانکاو و بازیگر تئاتر، علاقه مند به حوزه ی زیبایی (دوره های تخصصی آرایش و گریم گذروندم). (زیبا اسم اصلیم نیس و اسم مستعارمه!)