2777
2789
عنوان

میشه بگین چیکار کنم

54 بازدید | 31 پست
سلام .ما طبقه ی بالای خونه پدر شوهرم زندگی می کنیم یکی از اتاق های بالا وکمد ها دستشونه به خاطر لباس و وسایلشون خیلی رفت و آمد می کنن به خاطر همین نمیشه وقتی نیستیم در خونه رو قفل کنیم، همین باعث شده تو همه زندگی من سرک بکشن مادر شوهرم که همیشه از محتویات یخچالمون خبر داره همین دیروز می گفت چرا برنجی که چند روز قبل درست کردی اضافه مونده نخوردی و من موقعی که رفته بود سر یخچال خونه ی مادرم بودم این که کار همیشه اش هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ی قبل رفتیم مهمونی وقتی برگشتیم کش موی خواهرشوهرم که مجرده جلوی آینه ی توی اتاق خواب بود از ان موقع اینقد اعصابم به هم ریخته بالاخره هر کی یه سری وسایل خصوصی داره که دوس نداره بقیه خبر داشته باشن. من به شوخی گفتم این مال کیه نکنه نکنه تو خونه جن داریم و همسرم خیلی عادی گفت نه فکر کنم مال خواهرم باشه. خیلی حرصم می گیره که این مسائل براش عادیه برای من اصلا عادی نیست از اونروز هر جا میرم فکرم ناراحته چه جوری بهشون بفهمونم که ناراحتم و این کارو نکنن؟