2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

146 بازدید | 10 پست

بچه ها دوماهه دارم دارو میخورم واسه کیست ۱۰ روز دیگه باید برم سونو

اما هنوز بعضی وقتا درد خیلی خفیف تخمدان دارم یعنی هنوز کیستم هست؟؟؟؟

خدایا ممنون بخاطر همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیاه پنج انگشت دم کن بخور وروغن سیاه دانه بمال به شکم ت

روغن مالی میکنم اما بخاطر اینکه مشکلات هورمونی دارم میترسم گیاهی بخورم.این پنج انگشت رو هورمونا تاثیر نمیزاره؟

داروها همشون عوارضن و بدبختی  کلم بروکلی اب پز تا میتونی بخور  و دمنوشایی مثل بابونه و ر ...

کلم بروکلی میخورم اما راستشو بخوای مصرف سرخود رازیانه منو به این روز انداخت دیگه از گیاهی میترسم

کلم بروکلی میخورم اما راستشو بخوای مصرف سرخود رازیانه منو به این روز انداخت دیگه از گیاهی میترسم

وا رازیانه که ضرری نداره😐

اصلش کلم بروکلیه اونو خیلییی بخور 

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
روغن مالی میکنم اما بخاطر اینکه مشکلات هورمونی دارم میترسم گیاهی بخورم.این پنج انگشت رو هورمونا تاثی ...

خواص گیاه پنج انگشت بخون این گیاه هورمونهای زنانه رو تنظیم میکنه

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
وا رازیانه که ضرری نداره😐 اصلش کلم بروکلیه اونو خیلییی بخور 

منم ابنجوری فکر میکردم اما رازیانه واسه اوناییک پرولاکتین بالا دارن سمه پرولاکتین و استروژن رو میبره بالا واسه منی ک غلبه استروژن دارم و استروژنم بالاس اثر منفی داشت 

خواص گیاه پنج انگشت بخون این گیاه هورمونهای زنانه رو تنظیم میکنه

اره کلم بروکلی از یه تایپیک متوجه شدم مفید و میخورم حداقل میدونم سود نداشته باشه خوردنش ضررم نداره ممنون عزیزم