2777
2789
عنوان

بارداری ده هفته تمام

193 بازدید | 10 پست

به تاریخ سونو ده هفته تمام به پریودی یازده هفته ام.بارداری دومه.ضعف و بیحالی و ... دارم ولی هیچی تو شکم حس نمیکنم.همش نگرانم نکنه چیزی شده.شما حس میکنید؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
شما که با تجربه ای دیگه چرا

به تجربه نیست 

منم زایمان سوممه 

فقط میخام بمیرم از استرس زایمان طبیعی

جوری شدم فک میکنم بدبخت تر از من تو تمام عالم نیست

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تجربه نیست  منم زایمان سوممه  فقط میخام بمیرم از استرس زایمان طبیعی جوری شدم فک میکن ...

بله زایمان واقعا درسته که ترسناکه۰ اتفاقا شما که تجریش کردی بیشتر می ترسی ولی اینکه همه می دونیم جنین تو ده هفته اصلا حس نمیشه طبیعیه

ده هفته چیزی حس نمیکنی که من هم بارداری دوممه از اواخر هفته ۱۵ حرکت هاش رو حس کردم و الان دیگه قشنگ ...

شما ترشحات داشتی؟چرا من ندارم

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه