2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید

50 بازدید | 9 پست

سلام به همه . لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه . 

من مامانم میخواد از واتساپم پیرینت بگیره و چون خط به نام بابامه میتونه ¿

خواهش میکنم کلی اگه غیر واتساپم میدونید بگید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن نمیشه

مگ چی داری 😎

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

اگه پیوی کسی رو داری که نمیخای بفهمه 

اول پیوی شو پاک کن 

بعد شمارشو پاک کن 

از وات ساپ بکاپ چت بگیر 

ببین پیوی اون فرد بالا اومده یا نه 

اگه نیومد نترس 

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

از واتساپ نمیشه از خط میشه که باید اول توی دادگاه تصویب بشه

ولی در کل یه چیز میگم و میرم مادرت صلاحت رو میخواد مطمئن باش چیزایی که الان برات رویای بزرگ و قشنگی هستن چند سال دیگه میفهمی بدبختی مطلق بودن نزار احساسات سنت بهت غلبه کنه من اگه برمیگشتم به عقب هیچوقت توی سن بلوغم گوشی نمیگرفتم اگر برمیگشتم عقب فقط گوشیمو میزاشتم کنار که یه روزی مثل امروز از خود چند سال پیشم بدم نیاد و هنوز شرمنده پدری نباشم که با اعتماد تمام برای خودش گوشی لمسی نخرید ولی اولین گوشی لمسی رو برای من خرید...

این کاربری دست دو نفر هست
با یکی دوستم 😐

خب دختر باشه ک طوری نی

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)