2777
2789

ار خیلی ها اموزش میدن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا زیاده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اره.من خودم.ادمین حرفه ای هستم.برای بیزینس میخوای یا شخصی

عزیزم میخام پیج کاری بزنم

موندم از کجا شروع کنم پیج شخصیمه جمعا ۵۰ تا فالو داره

شروع کنم به گذاشتن پست همین اول؟

پیجمو باز بذارم یا نه؟

چجثری فالورامو زیاد کنم؟

آره هست ولی اکثر اینایی که الان معروف شدن با لودگی و مسخره بازیه دقیقا چیزی که تو ایران دنبالشن...

من میخوام پیج کاری بزنم از یکی دوتا بلاگر قیمت گرفتم برای تبلیغ!ولی کلا پشیمون شدم قشششششنگ سر گردنس تا بیای تجربه کسب کنی و کار یاد بگیری قیمت تبلیغا بیشترم شده چون مالیتم باید بدن🤦‍♀️

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
چی سرچ کنم؟

معین فرجی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم میخام پیج کاری بزنم موندم از کجا شروع کنم پیج شخصیمه جمعا ۵۰ تا فالو داره شروع کنم به گذاشتن ...

فالوو فیک ممنوع. 

پست بزار با هشتگ مناسب.ساعت.ده شب پست بزار.پیجتم باز بزار.فالوور خودش میاد. 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 

واسه یه استوری اگه خیلی دیگه کم بخوان ۶تومنه حتی برا خودشون حاشیه میسازن که بلد شن ملت بریزن پیجشون🥴بعد برن تعرفه زیاد کنن تازه قیمت استوری با صدای خود طرف گرونتره🤐👊

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
آره هست ولی اکثر اینایی که الان معروف شدن با لودگی و مسخره بازیه دقیقا چیزی که تو ایران دنبالشن... ...

نه خوب پیجای کاری اینجوری نیستن

منم خوشم نمیاد از ادمای مسخره، اخه اول کار تبلیغ نمیدن باسد حداقل ۵۰۰تا فالور داشته باشی بعد کم کم با پیجای هم سطح خودت مبادله کنی

فالوو فیک ممنوع.  پست بزار با هشتگ مناسب.ساعت.ده شب پست بزار.پیجتم باز بزار.فالوور خودش میاد.& ...

اره این نکاتو میدونم

بنظرم بهتره پیجایی که اموزش میدن رو یمدت دنبال کنم

بیگدار به ای نزنم