2777
2789
عنوان

به نظر شما چی بخرم براش....

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 30 پست

من یادمه واسه عشق سابقم موتور خریدم چون عشق موتور بود و آرزوش بود حسرت میخورد واسه تولد خریدم تو میتونی عطر ادکلن بخری مهم اینه هدیه بدی وسعتش مهم نیست.

🌷من یک دخترم شاید ظریف باشماما ضعیف نیستمدرونم آشوب و غوغاستاما رویم میخندد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما گل دوس دارن اقایون گمون نکنم

خب اره این حرفتون درسته ولی خوب من روی علاقه خودم گفتم گل 🤣👌

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
خودتی    

ولی قبول دارم حرفتو هیچی جز همون حال یه مردو خوب نمیکنه

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

من همیشه ب شوهرم شورت هدیه میدم 

عاشق شورته😂😂😂

البته معمولی ن ها رنگی و V شکل کلا کلکسیون داره مخصوصا طرح گرگ عاشقشه. مردا عاشق آلتشون هستن خیلی هم ب لباس زیر علاقه دارن کافیه تنگ و جذاب باشه حالا یسری میان دایرکت بهم میگن بی حیا😂