2777
2789
عنوان

رشته های هنری کدومش درامد داره ؟

7129 بازدید | 17 پست

اصلا نمیدونم هنر که میگن شامل چه کاراییه؟فقط نقاشی  و موسیقی و فیلم سازی یادم میاد 😐

من از آن روز که در بند تو ام آزادم..

عکاسی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

طراحی لباس

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشگری(اگه هنر به حساب بیاری)

خیاطی و طراحی لباس

عکاسی

نقاشی

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

به جز کارهایی که دوستان گفتن

کار با چوب(منبت کاری)

سفالگری

مجسمه سازی

صنایع دستی(گلیم بافی-قالی بافی-فرش بافی)

هنرهای نمایشی که خودت هم گفتی حتی نمایش عروسکی و ...

سفره آرایی

گل آرایی

طراحی تم تولد و مراسم جشن و ازدواج

فکر کنم طراحی دکوراسیون داخلی هم در دسته کارهای هنری قرار بگیره

کارهای آرایشی و گریم

به جز کارهایی که دوستان گفتن کار با چوب(منبت کاری) سفالگری مجسمه سازی صنایع دستی(گلیم بافی-قا ...

وای ممنون از همه خصوصا شماااا خیلی لطف کردی .اما درامددارن ؟

وای ممنون از همه خصوصا شماااا خیلی لطف کردی .اما درامددارن ؟

خواهش میکنم عزیزم

بستگی به سطح کار داره

تو هر رشته ای خوب خودتو نشون بدی میتونی کسب درآمد کنی

مثلا دکوراسیون داخلی ؛ اگه سرچ کنی قیمت و اطلاعات دستت میاد👌

یا مجسمه سازی و عکاسی؛ اگه دل به کار بدی میتونی نمایشگاه بزنی

یکی از اقوام ما با همین کارهای کوچولوی تزیین غذا و سفره و گل آرایی و گل سازی شروع کرد و الان کلاس گذاشته و شاگرد داره و از شهرهای اطراف براش سفارش کار میفرستن !!!

مثلا اگر قالی بافی یاد بگیری و حرفه ای بشی میتونی قالی ابریشم با طرح صادراتی انتخاب کنی و مشتری هم توی بازار فرش فروشهای تهران پیدا میشه(به شرطی که سرت کلاه نزارن)☝

یا کار گریم که دیگه نگم 

خودت قیمت آرایشگاهها دستت هست

هم گریم عروس میتونی انتخاب کنی و هم گریم حرفه ای تر برای کارهای نمایشی و تئاتر(که اینها احتمالا باید پارتی داشته باشی)

مثلا اگر قالی بافی یاد بگیری و حرفه ای بشی میتونی قالی ابریشم با طرح صادراتی انتخاب کنی و مشتری هم ت ...

چخوب اما حس میکنم قالی بافیو یاد نخواهم گرفت انگاری خیلی سخته،چون بافتن هم برام پیچیدست

چخوب اما حس میکنم قالی بافیو یاد نخواهم گرفت انگاری خیلی سخته،چون بافتن هم برام پیچیدست

کارهای هنری طیف وسیعی دارن

با علاقه باید پیش بری و به شدت سخت کوش باشی و سعی کنی هر روز به مهارت و اطالاعاتت اضافه کنی

تو بعضی زمینه ها (بستگی به رشته انتخابیت داره)میتونی از غربیها کمک بگیری

اونها ذهنشون مثل ما ایرانیها درگیر مشکلات زندگی نیست و بیشتر دنبال کارهای با کیفیت و خلاقانه هستن

چند وقت پیش دیدم یه آقایی با مکعبهای روبیک ، طرح هرکول رو ایجاد کرده بود و قرار بود در یک نمایشگاه به نمایش بزارتش

خیلی ایده عالی و جالب و زیبا و خلاقانه ای بود

اما اگر واقعا هدفت کسب درآمد باشه بهتره به کارهای دیگه فکر کنی

کسب درامد از طریق هنر اون هم در کشوری مثل ایران شبیه به اینه که لقمه رو دور سرت بچرخونی و بعد بزاری دهنت  😐😐😐(اگه دستت به دهنت برسه!!!)