خدا رو شکر همین که جمله بندی داره خوبه ، گفتار درمان بردین؟ از کی حدودا شروع کرد به حرف زدن؟ پسر من ...
حضوری که نرفتم آنلاین دو جلسه شرکت کردم یه سری چیزا گفت باهاش کار کردم ولی من شاغلم دیگه نتونستم ادامه بدم .دخترم از سه سالگی جمله گفت .دخترمنم مثل پسر شما بود .بچه اولتون ؟
حضوری که نرفتم آنلاین دو جلسه شرکت کردم یه سری چیزا گفت باهاش کار کردم ولی من شاغلم دیگه نتونستم ادا ...
آره عزیزم بچه اولمه ما هم سر کرونا تنها بودیم بیشتر وقتا و اینکه کلا پر رفت و آمد نیستیم . راستش اینکه با یه زبون نامفهوم ادای حرف زدن درمیاره خیلی نگرانم میکنه همش فکرای منفی دارم تو رو خدا بچه شما هم مثل چینی ها حرف میزد و الان درست شده؟؟
براش وقت دکتر گرفتم یه ماه دیگه وقت داد خیلی استرس دارم البته خدا رو شکر متوجه حرفم میشه و دستور پذیری و تقلید داره کلمه هم میگه ..... خدا دختر گلتو برات حفظ کنه
آره عزیزم بچه اولمه ما هم سر کرونا تنها بودیم بیشتر وقتا و اینکه کلا پر رفت و آمد نیستیم . راستش این ...
آره عزیزم اینم همینجوری بود. همه چی رو میفهمید ولی حرف نمیزد .بچه های اول معمولا اینجورین .نگران نباش خیلی باهاش حرف بزن .با گفتار درمان آنلاین مشورت کن تو خونه باهاش کار کن .همش حرف بزن کتاب بخون براش .
فضای مجازی کلاخاموش کنید.تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
دقیقا اینا که گفتی دختر دوسال و دوماهه ی منه .منم خیلی نگرانم
فضای مجازی کلا قطع کنید تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
ببین حتما حتما ببرش دکتر گوشش رو معاینه کنن شاید نمیشنوه که حرفم بزنن عفونت کرده یکی از آشناها اینطور شده بود ۳سالگی بردن و فهمیدن بچه به حرف افتاد بعدش