2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الان خیلی بهتره جمله ۴ کلمه ای میگه.ولی باز یکم عقب نسبت هم سناش

خدا رو شکر همین که جمله بندی داره خوبه ، گفتار درمان بردین؟ از کی حدودا شروع کرد به حرف زدن؟

پسر من ۲۷ ماهشه یه تعداد کلمه میگه مثل آب ، شیر ،حموم و..... ولی تو جمع ادای حرف زدن زیاد در میاره معلوم نیست به چه زبونی حرف میزنه 🥺خیلی نگرانم 

خدایا شکرت 😍
خدا رو شکر همین که جمله بندی داره خوبه ، گفتار درمان بردین؟ از کی حدودا شروع کرد به حرف زدن؟ پسر من ...

حضوری که نرفتم آنلاین دو جلسه شرکت کردم یه سری چیزا گفت باهاش کار کردم ولی من شاغلم دیگه نتونستم ادامه بدم .دخترم از سه سالگی جمله گفت .دخترمنم مثل پسر شما بود .بچه اولتون ؟

خدا رو شکر همین که جمله بندی داره خوبه ، گفتار درمان بردین؟ از کی حدودا شروع کرد به حرف زدن؟ پسر من ...

واسه دخترم تشخیص فقر محیطی گذاشت یعنی اصلا باهاش کار نکردیم همش تنها بوده 

حضوری که نرفتم آنلاین دو جلسه شرکت کردم یه سری چیزا گفت باهاش کار کردم ولی من شاغلم دیگه نتونستم ادا ...

آره عزیزم بچه اولمه ما هم سر کرونا تنها بودیم بیشتر وقتا و اینکه کلا پر رفت و آمد نیستیم . راستش اینکه با یه زبون نامفهوم ادای حرف زدن درمیاره خیلی نگرانم میکنه همش فکرای منفی دارم تو رو خدا بچه شما هم مثل چینی ها حرف میزد و الان درست شده؟؟

براش وقت دکتر گرفتم یه ماه دیگه وقت داد خیلی استرس دارم البته خدا رو شکر متوجه حرفم میشه و دستور پذیری و تقلید داره کلمه هم میگه ..... خدا دختر گلتو برات حفظ کنه 

خدایا شکرت 😍
آره عزیزم بچه اولمه ما هم سر کرونا تنها بودیم بیشتر وقتا و اینکه کلا پر رفت و آمد نیستیم . راستش این ...

آره عزیزم اینم همینجوری بود. همه چی رو می‌فهمید ولی حرف نمیزد .بچه های اول معمولا اینجورین .نگران نباش خیلی باهاش حرف بزن .با گفتار درمان آنلاین مشورت کن تو خونه باهاش کار کن .همش حرف بزن کتاب بخون براش .

ببخشین پسر شما خوب شد؟

پسر منم هفده ماهشه تا سیزده ماهگی کلمات مامان بابا دده و اب رو میگفت اما فقط چند روز گفت و دیگ نگفت الان فقط گاهی دده رو میگه خیلی نگران گفتارشم.

بنظرتون ببرمش گفتاردرمانی؟

دستور پذیریش عالیه و معنی همه کلمات رومیدونه

بچه من سه سالشه حرف نمیزنه فقط کلمه

فضای مجازی کلاخاموش کنید.تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
دقیقا اینا که گفتی دختر دوسال و دوماهه ی منه .منم خیلی نگرانم

فضای مجازی کلا قطع کنید تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم