2777
2789

شربت کوریزان یا تایلوفن برای درمان کرونا واسه پسر 6 ساله خوبه

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم کمکم کنید سوزش گلو داره بینی شم کیپ عطسه هم میکنه اما خداروشکر تب نداره

پس اگه تب نداره ،تایلوفن زیاد به دردش نمیخوره چون تایلوفن همون استامینوفن هست که برای تب میدن

تایلوفن فقط استامینوفن داره ولی کوریزان  داروهای دیگه هم داره و متشکل از چندین نوع دارو هست&nbs ...

کوریزان نوشته سرما خوردگی و انفلانزا

شاید سرما خورده  ببر دکتر دارو بده  پلارژین کیدز برای سرفه عالیه

سرفه نداره عزیزم 

سه ساعته میگه گلوم میسوزه

عزیزم کروناس احتمالا ازیترومایسین بدید ویتامین سی جوشان کودک آب نمک قرقره کنه و بخوابه تا صبح مراقب باشید تب نکنه اکر کرد شیاف یا قرص استامینوفن بدید 

از سال ۹۲ اینجام منتهی خاموش 🥰
الان دیگه چیزی به اسم سرماخوردگی وجود نداره ، همه میگن سرماخوردگیه و همین باعث میشه آمار بره با ...

مگه میشه وجود نداشته باشه ؟دکترا چرت و پرت زیاد میگن اینجوری میگن بترسن بزارن پایه کرونا !!

پسر خودم سرفه میکرد دقیق یادمه با لباس خیس نشست جلو پنکه از اون روز به سرفه افتاد دکتر شربت سرما خوردگی داد سه روز خوب شد

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔