2777
2789

دکتردخترم گفت هیچوقت دستمال مرطوب استفاده نکن حساسیت میاره جوش میزنه،منم تاحالا استفاده نکردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جایی که دسترسی به اب نداری یا سختته از دستمال استفاده کن

اره منم میدونم  مثلا برای بیمارستان یا جایی ک اب نیست دنبال مارکی هستم ک خوب باشه .مثلا بچه بزرگم ب دستمال مرطوب های مرسی حساسیت داشت 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
هر مارکی باشه اگه زیاد استفاده بشه بچه اذیت میشه آمل اونا هایی که زیاد عطری هستن خوب نیستن، گاهی با ...

برای بیمارستان یا جاهایی ک با اب و پنبه نمیشه تمیز کرد میخام عزیزم.مرسی پای بچم میسوزوند میخام ببینم مثلا فیروز خوبه مارک ویی خوبه و یا....؟

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
برای بیمارستان یا جاهایی ک با اب و پنبه نمیشه تمیز کرد میخام عزیزم.مرسی پای بچم میسوزوند میخام ببینم ...

من مارک ویی استفاده میکردم دو تا بچه هام راحت بودن اما خواهرم که واسه بچش استفاده میکرد میگفت پوست ران های دخترش سرخ میشه