2777
2789
عنوان

بزرگترین چالش زندگیتون

178 بازدید | 12 پست

بزرگترین چالش زندگیتون که ازش موفق بیرون اومدین چی بوده

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

برمیگردع ب 7سال پیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی رو دوست داشتم که یکی دیگه رو دوست داشت

اولش میخواستم دیگه دوستش نداشته باشم بخاطر همین، ولی دیدم رابطه شون به جای خوبی نمیرسه 

فقط اذیت میشدم  چون ابراز علاقه هم نمیکردم و از دلبری کردن خوشم نمیاد

آخرش همه چی بینشون تموم شد اما خب هنوزم نمیدونه دوستش دارم و نظری نداره راجبم  

تنهایی رو بپذیر:)
یکی رو دوست داشتم که یکی دیگه رو دوست داشت اولش میخواستم دیگه دوستش نداشته باشم بخاطر همین، ولی دید ...

درکت می کنم عزیزم

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
بعداز میلیاردها بدهی خلاص شدیم و الان ازصفرشروع کردیم بااینک طول میکشع مثل اون موقع بشیم ولی همین ک ...

خدا را شکر