2777
2789
عنوان

پسره ی نامرد !

386 بازدید | 21 پست

اقا من تو چن تا تاپیک قبل قضیه ی پسری رو گفتم 

ک خاستگارم بود و دوسش داشتم و دارم هنوز الیته .امشب دوستمو دیدم و مامان پسره رو این با دوستم حرف زده بود بهش گفته بود ما رفتیم خاستگازی ی دختری و خیلی دختر و پسر همو خاستن و فلان ولی تهش نشده! خیلیییی حس بدی بهم دست داد... فهمیدم این پسره منو نمیخواد اصن انگار براش فرق نداره کی زنش بشه... 

هعی!! اینم اخر عاقبت احساس من...کاش مهرش از دلم زود بیرون شه دعا کنین برام امشب بچه ها

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

یه پسر عمه داشتم فقط زن میخواست عمه ام میگفت سرالاغ روسری بندازی بگی زنه میگیرتش

اونم اینجوریه حتما

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چی بگم پس، روز عقد همچی بهم خورد! اونم بعد ۶ ماهه شناخت و اشنایی که علاقه ایجاد شد! خیلی دلم تنگش شد خیلیی. اونم علاقه داشت لابد دیگه وگرنه تا پای عقد پیش نمیرفت،ادم حسابی هم بود

خیلی ها اینجوری هستن

واقعا😳

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...