2777
2789
عنوان

پدرم عوض نمیشه

129 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میشه بمن با نظراتون کمک بکنید؟

پدرم ۱۸ ساله به مادرم خیانت میکنه، با دخترای هر*زه و خیابونی تو اینستا و جاهای دیگه حرف میزنه، روتین اینوطریه که مامانم میفهمه بعدش دعوا میکنن و سه ماه میگذره و بابام دوباره به کاراش ادامه میده…مامانم ذره ذره داره نابود میشه و متاسفانه موقع ازدواج پدرم بهش گفت حق نداری کار کنی، جوونی و سادگی مامانمم ادامه تحصیل نداد و استقلال مالی نداره الان…الان وسط دعوا بودن، پدرم دوباره داشت با زنا حرف میزد و بهشون پول میریخت مامانم فهمید، بعدش یک هفتس حرف نمیزنن پدرم قشنگگگگ راحت شده دوباره ب کصافت کاریاش ادامه میده و من همین الان از پشت پنجره بالکون دیدم داشت با یه دختر دیگه صحبت میکرد…بنظرتون باید چیکار کنیم؟ پدرم انگار مشکل روانی داره و نمیتونه ازین کارا دست بکشه…مادر بیچارم باید چیکار بکنه واقعا؟ مادرم یه فرشتس بقران تروخدا نظراتون رو بنویسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تو مستقل شو و رو پای خودت بایست به مامانت هم نگو چی دیدی

مادرم میدونه، حسش بهش میگه الان دوباره داره به کاراش ادامه میده ولی از درون داره نابود میشه من باید چیکار کنم

مادرمو دوست دارم بشدت

تو به مادرت نگو دلداریش بده چون احتمالا بخاطر شما به پاش مونده وگرنه نه عشقی نه علاقه ای تو چنین زند ...

درسته بخاطر منو داداش کوچیکم مونده…بخدا اصلا زندگی نمیکنه بابام باهاش خیلی بد رفتاره اصلا دو قطبی و دیوونه!!!!

مادرم میدونه، حسش بهش میگه الان دوباره داره به کاراش ادامه میده ولی از درون داره نابود میشه من باید ...

عزیزم تو انتخاب پدر نادرت تو نقشی نداشتی کاری هم.نمیتونی بکنی پدرت که عوض نمیشه شما بچه ها هم اگه باهاش دعوا کنید بزرگترین اشتباهه ممکنه پدرت کلا از خونه ببره تنها راهش اینه خودت مستقل شی انقدر موفق باشی که اگه یه روز مادرت خواست رو حساب تو جدا شه 

درسته بخاطر منو داداش کوچیکم مونده…بخدا اصلا زندگی نمیکنه بابام باهاش خیلی بد رفتاره اصلا دو قطبی و ...

خدا به داد مادرت برسه فقط اگر میتونین مادرتو ساپورت کنید از نظر عاطفی بعد مستقل شدن خودتون هم مادرتون رو ببرید پیش خودتون گناه داره

جان جانانم💗💕