2821
2789
عنوان

مامانایه سوال

94 بازدید | 10 پست

من پسرم دوسال ودوماهشه تلاشموکردم ازپوشاک بگیرم ببخشیددستشویی میره اداشوفقط درمیاره میگه جیش واصلادستشویی نمی کنه واگه بیارمش خونه حتماتوخونه دستشویی می کنه بنظرتون تاموقعی که متوجه بشه پوشاک کنم مشکلی پیش نمیاداخه ازنجسی بدم میادواعصابم بهم میریزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز آمادگی نداره چند ماه دیگه امتحان کن

من خیلی به اطرافیان توجه نمی کنم که میگن الان بایدبگیری چراتلاش نمی کنی وایناواقعاارزش نداره اعصاب خودموبچموخوردکنم امادلم می خوادازادباشه صرفابراراحتی خودش

من خیلی به اطرافیان توجه نمی کنم که میگن الان بایدبگیری چراتلاش نمی کنی وایناواقعاارزش نداره اعصاب خ ...

خی عنوز زوده امتحانش کردی دیدی.بچه وقتی آمادگی جسمی داشتخ باشه خیلی راحت میره جیش میکنه .بهش فشار نیار گناه داره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خی عنوز زوده امتحانش کردی دیدی.بچه وقتی آمادگی جسمی داشتخ باشه خیلی راحت میره جیش میکنه .بهش فشار نی ...

خودمم نمی خوام اذیت بشه فقط می خواستم بدونم طولانی شدمثلاشدتاسه سالگی مشکلی پیش نمیاد

خودمم نمی خوام اذیت بشه فقط می خواستم بدونم طولانی شدمثلاشدتاسه سالگی مشکلی پیش نمیاد

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد اما دوسال و نیم رو که رد کرد امتحان کن شاید آمادگی داشته باشه. من خودم قبل دوسال و نیم امتحان کردم آمادگی نداشت چند ماه بعد شروع کردم قشنگ دیدم فرق کرده شرایطش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️