2777
2789

سلام .

من می‌خوام واسه بچم تو بانک حساب باز کنم.شوهرم میگه نه.میگه پول توی کشورمون بی ارزشه.پولو نگه دار چند ماهه دیگه یکم بزارم روش برو سکه بگیر .

میگم اگه نگهش دارم که همشو میگیری خرج می‌کنی میگه نمی‌گیرم.میگم ۱۴ساله باهم داریم زندگی میکنیم دوزار پس انداز داشتی تا حالا؟

بخدا نه خودش پول جمع کنه نه میزاره منو بچم پس انداز کنیم.همشو همیشه ازم میگیره.

شما باشید چه ترفندی بکار میبرید؟؟؟؟؟؟

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

من قلک خریدم😬میریزم تو قلک

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد هرسال میشکونم سکه میخرم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همسرتون راست میگه پول بی ارزش میشه  خب پول رو بهش نده مقاومت کن سکه بگیر

اینقدر خرج زیاده که مطمئنم چیزی نمی‌ده بزارم روش

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
واسه درس ودانشگاه پسرت از الان پس انداز کن 

دختره بچم😉

من با حساب بانكي باز كردن موافقم 

اما تصميم مناسبي نيست براش ريال پس انداز كني.

پولهاي دخترتو بريز به حساب 

هر چند وقت يكبار برو براش طلا بخر بزار كنار 

دست هم نزنيد بهش

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
پولو میگیره چیکار میکنه؟ طلای شکسته یا دست دو بگیر بعد که جمع شدن سکه بگیر یا همونارو نگه دار

خرج خونه .بخدا میرفتم سرکار حقوقمو ازم می‌گرفت .

من با حساب بانكي باز كردن موافقم  اما تصميم مناسبي نيست  پولهاي دخترتو بريز به حساب  ...

منم همینو میگم میگه نه.میگه بانک نه

منم همینو میگم میگه نه.میگه بانک نه

خب ماهم نميگيم بانك كه! 

ميگيم جمع كنه تو بانك مثلا بچه ٢٠٠ تومن كادو واسه كارنامه اش بگيره كه طلا نميدن 

بريزه به حسابش دفعه ديگه همينطور تا مثلا شد ١ تومن برو براش طلا بخر 

ما پسر بچه داريم از اقوام همينكارو ميكنن، بچهه خودش تولداش فقط فكر اينه پولاش چقدر جمع ميشه كه بره پلي استيشن و گوشي بخره 

اينجوري بچه هم مديريت مالي ياددميگيره

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن