سلام بچه ها میخاستم راجع به یه موضوع خیلی خیلی مهم زندگیم نظر بقیه رو هم بدونم.منو همسرم از دوتا فرهنگ کاملا جدا از همیم.من واسه تهرانم اون شهرستان.خراسان شمالی.ولی ازوقتی با من اشنا بود بخاطر درسش تهران بود.از قبل گفته بود شهرستات زندگی کنیم بعد چندسال منم قبول کردم ولی خب خیلی بچه بودمو هیچی نمیدونستمو تازه اولین پسری بود که باهاش بودم.ولی حالا مخالفت کردمو گفتم اصلا نمیام چون به شدت محیط اونجا اذیتم میکنه اصلا جای پیشرفت و رشد نداره.حالا هم همش با شوهرم بحث و دعوا داریم و سردی میکنه.بنظرتون چیکار.کنم؟!من واقعا ۶ ماه یبارم که میرم اونجا یه هفته میمونم عذاب روحی میکشم.حالا چیکار کنم؟!
خب وقتی من بعد شیش ماه میرم اونجا و روانی میشم برمیگردن باید چیکار کنم؟!خب من زمانی قبول کردم.که اصل ...
اینکه یخ شده مطمئنا بی دلیل نیست، بزرگترینش احتمالا همینه که نمیری شهرشون، در هرصورت اون الان شوهرته عزیزم باید باهم توافق کنین، اگر راهی هست که تهران بمونین که خب هیچی اگر نه واقعا چاره ای نیست از به مشاور هم کمک بگیر تا تو این مسیر کمکت کنه کمترین ضربه به خودت و شوهرت و زندگیت بخوره
اینکه یه شده مطمئنا بی دلیل نیست، بزرگترینش احتمالا همینه که نمیری شهرشون، در هرصورت اون الان شوهرته ...
میدونم ولی خب من تو زمان بارداریم به همسرم گفتم اگه بیام اونحا اما نتونم زندگی.کنم چی.میشه؟!خیلی راحت گفت طلاق میگیریم.کلا اولولیتش اونجاس.نه زندگیش بامن
همسرم میگه بجنوردیا زیادم جالب نیستن البته همه جا خوب بد داره
اتفاقا من یه دوست بجنوردی داشتم ماه بود هرچی ازش بگم کم گفتم بعد 8 سال از آخرین باری که دیدمش اونه که همیشه احوالمو میپرسه همیشه هم پر از مهر و محبته تو کلامش
خب وقتی من بعد شیش ماه میرم اونجا و روانی میشم برمیگردن باید چیکار کنم؟!خب من زمانی قبول کردم.که اصل ...
کاش از اول اونجا و خانوادش رو می دی بعد قبول می کردی و همین هستش که می گن قشنگ تحقیق کنید بعد تصمیم بگیرید .به نظرم چون از اول شما قبول کردی باید بری و خودت رو سازگار کنی تا شوهرتون هم دوباره گرم بشه
میدونم ولی خب من تو زمان بارداریم به همسرم گفتم اگه بیام اونحا اما نتونم زندگی.کنم چی.میشه؟!خیلی راح ...
اون تو ناراحتی یه چیزی گفته جدی نگیر عزیزم، دلخوریشم از همینه که دلشو خوش کرده بوده شما میری شهرشون و الان زدی زیر حرفت، درهرصورت منم اگه جاش بودم دلم خوش میشد و این موضوعو کلا تو ذهنم تموم شده میدونستم