2777
2789
عنوان

زندگی توی شهرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 49 پست
اینطوری نگو گلم قطعا اینجا هستن و میخونن و ناراحت میشن همه جا خوب و بد داره همون طور ک خودت گفتی

ببین عزیزم منظورم اینه که کلا ادماشون خوبن خانواده همسرمو خیلی دوس دارم فقط مدلشون به شدت عجیبه

خب وقتی من بعد شیش ماه میرم اونجا و روانی میشم برمیگردن باید چیکار کنم؟!خب من زمانی قبول کردم.که اصل ...

اینکه یخ شده مطمئنا بی دلیل نیست، بزرگترینش احتمالا همینه که نمیری شهرشون، در هرصورت اون الان شوهرته عزیزم باید باهم توافق کنین، اگر راهی هست که تهران بمونین که خب هیچی اگر نه واقعا چاره ای نیست از به مشاور هم کمک بگیر تا تو این مسیر کمکت کنه کمترین ضربه به خودت و شوهرت و زندگیت بخوره 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسال شما پیش خانوادت بودی چند سالم اون پیش خانوادش باشه چرا ما زنا اینقدر خودخواهیم🙃

این بنظرم خودخواهی نیست وقتی قراره اونجا برم و از دست سردیای همسرم و فرهنک عجیب غریبشون عاصی بشمو با قرص اعصاب برگردم بهتر اینه که نرم از همون اول

اینکه یه شده مطمئنا بی دلیل نیست، بزرگترینش احتمالا همینه که نمیری شهرشون، در هرصورت اون الان شوهرته ...

میدونم ولی خب من تو زمان بارداریم به همسرم گفتم اگه بیام اونحا اما نتونم زندگی.کنم چی.میشه؟!خیلی راحت گفت طلاق میگیریم.کلا اولولیتش اونجاس.نه زندگیش بامن

همسرم میگه بجنوردیا زیادم جالب نیستن البته همه جا خوب بد داره

اتفاقا من یه دوست بجنوردی داشتم ماه بود هرچی ازش بگم کم گفتم بعد 8 سال از آخرین باری که دیدمش اونه که همیشه احوالمو میپرسه همیشه هم پر از مهر و محبته تو کلامش

خب وقتی من بعد شیش ماه میرم اونجا و روانی میشم برمیگردن باید چیکار کنم؟!خب من زمانی قبول کردم.که اصل ...

کاش از اول اونجا و خانوادش رو می دی بعد قبول می کردی و همین هستش که می گن قشنگ تحقیق کنید بعد تصمیم بگیرید .به نظرم چون از اول شما قبول کردی باید بری و خودت رو سازگار کنی تا شوهرتون هم دوباره گرم بشه

ببین عزیزم منظورم اینه که کلا ادماشون خوبن خانواده همسرمو خیلی دوس دارم فقط مدلشون به شدت عجیبه

دیگه عزیزم انتخاب خودت بوده و الان هم که دوسش داری قبلا هم که میگی گرم بوده الان سرد شده حتما دلیلش بحث هایی ک دارین

بهتره منطقی با هم تصمیم بگیرین

میدونم ولی خب من تو زمان بارداریم به همسرم گفتم اگه بیام اونحا اما نتونم زندگی.کنم چی.میشه؟!خیلی راح ...

اون تو ناراحتی یه چیزی گفته جدی نگیر عزیزم، دلخوریشم از همینه که دلشو خوش کرده بوده شما میری شهرشون و الان زدی زیر حرفت، درهرصورت منم اگه جاش بودم دلم خوش میشد و این موضوعو کلا تو ذهنم تموم شده میدونستم

دیگه عزیزم انتخاب خودت بوده و الان هم که دوسش داری قبلا هم که میگی گرم بوده الان سرد شده حتما دلیلش ...

درسته اما حاضر به توافق نیست گفتم یه شهری انتخاب کنیم حداقل که وسط این دوتا سهر باشه و درحق هیچکدوم اجحاف نشه ولی میگه الا و بلا من میرم

اون تو ناراحتی یه چیزی گفته جدی نگیر عزیزم، دلخوریشم از همینه که دلشو خوش کرده بوده شما میری شهرشون ...

متوجههم ولی هرجور حساب میکنم نمیتونم برم مثلا با اینکه اینهمه دیر به دیر میرم هروقت رفتم دعوا شده بینمون چون اصلا تاب تحمل اونجارو ندارم

متوجههم ولی هرجور حساب میکنم نمیتونم برم مثلا با اینکه اینهمه دیر به دیر میرم هروقت رفتم دعوا شده بی ...

چی بگم والا به هرحال با کمک یه روانشناس حتما این موضوعو حل کنین شای به ظاهر کوچیک بیاد ولی خیلی مهم و بزرگه برای هر دوتون

امیدوارم به بهترین نتیجه برسین در کنار هم💓🌷