2777
2789
عنوان

زندگی توی شهرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی اشتباه از خودت بوده چرا همون اول گفتی میری و حالا میزنی زیرش؟ حالا که گفتی بنظرم راهی نداری بالاخره باید بری و یجوری خودتو سازگار کتی با محیط چه با سر کار رفتن چه کلاس و دوست جدید مثل خودت پیدا کردن، چشماتو رو سختیاش ببند و به زندگیت فکر کن فقط

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اره عمرا اگه برم

عزیزم سر این مسائل بشین قشنگ با همسرت به نتیجه برس

شما قبلا بهش قول دادی باهاش میری

حالا هم یه تنه داری تصمیم می گیری اینطور درست نیست

بشینید مزایا و معایب جای فعلی و اونجا رو مقایسه کنید و بعددوتایی تصمیم بگیرید  

ببخشید ولی اشتباه از خودت بوده چرا همون اول گفتی میری و حالا میزنی زیرش؟ حالا که گفتی بنظرم راهی ندا ...

خب وقتی من بعد شیش ماه میرم اونجا و روانی میشم برمیگردن باید چیکار کنم؟!خب من زمانی قبول کردم.که اصلا تا به حال شهر اونحارو ندیده بودم اصلا حتی یه ساعت خانوادشو ندیده بودم فرهنگشونو نمیدونستم.و شوهرم به شدت منو دوس داشتو گررررم بود.اما الان یخه یخخخ.خانوادشم مث خودش سردن و بیروح و بی اخساس.بعدش اصلا جای پیشرفت حتی واسه مردم خودشونم نی اونجا

همسرم میگه بجنوردیا زیادم جالب نیستن البته همه جا خوب بد داره

ببین خداییش همه جیشون خوبه مادرشوهرم و پرشوهرم و همشون واقعا خوبن ولی مدلشون عحیب غریبه و به شدت یخ و سردن.مثلا من باردار بودم بعد ۶ ماه رفتم خونشون مادرشوهرم اصن خونه نبود غذاهم درست نکرده بود با اینکه میدونست ما میایم و خودم باید واسه بقیه غذا درست میکردم