2777
2789
عنوان

کنکوریا اگ سوال دارین بیاین

398 بازدید | 27 پست

بچه ها من سال ۹۹ رتبه ۲۲۵ منطقه دو شدم ... و الان پزشکی میخونم. هرسوالی ک دارین بپرسین جواب میدم شماهم دعام کنید

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم موفق باشی😍😍 من نیستم اما واسه یکی میپرسم سوالمو گلم  روزی چن ساعت میخوندی و تست زیا ...

ممنون عزیزم😍 من از دو ساعت شروع کردم بعد رسوندم ب ۸ و ۹ و بعد از عید ۱۲ ساعت گاهیم ۱۳ ساعت... 

ولی واقعا ساعت انچنان مهم نیس کیفیت مطالعه خیلی مهم تره 

سلام من با دیپلم انسانی می خوام تجربی امتحان بدم از الان چکار باید کنم چطوری بخونم کدوم درس ها مهمه

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
کنکوری نیستم اما ی سوال از کلاس چندم به طور جدی بخونیم؟روزی چند ساعت؟ چه ازمونی شرکت کنیم؟

از دهم هر پایتو ببند .. من بلد نبودم متاسفانه و دیر شروع کردم ..دهم روزی ۳ساعت یازدهم ۴_۵ ساعت دوازدهم زیادتر هرچقد توان داری

سلام میخواستم بدونم میشه هم زمان یه رشته دانشگاه دولتی بخونم و یه رشته دانشگاه آزاد؟

سلام عزیز بله میشه

من یکیو میشناسم پرستاری ازاد میخونه و فرهنگیام