دقیقامنم عاشق شله زردم و توبارداری بدون زعفرون براخودم جدامیکردم
اول برنج یکی دوساعت خیس بخوره بعد بزار روشعله تاجوش بزنه وقتی جوشید همش هم بزن حواست بهش باشه ته نگیره کمی شله رو کمکن ولی حواست باشه باید اونقدر توش اب بریزی هم بزنی ک برنج له بشه دیگدون دون نباشه پس توقابلمه بزرگ بزار ک راحتترباشی و بعد شکر بریز گلاب خلال بادوم دوسه دقیقه باهم بپزن کافیه خاموشش کن و اماده تزیین و نوش جان کردنه اینموقع من براخودم برمیداشتم و برابقیه زعفرون دم شده میریختم و درقابلمه رو میزاشتم تا وم بکشن باهم