2777
2789
عنوان

طرز تهیه ی شله زرد کسی بلده؟😋

473 بازدید | 11 پست

بچه ها خیلی هوس شله زرد کردم ولی به خاطر بارداریم نمی خوام زعفران بریزم ، راهی بلدین که بدون زعفران هم بشه درستش کرد؟

اگه بلدین بهم بگین براتون آیت الکرسی می خونم❤

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

والا منج باردارم.هم ته چین میخورم.هم شله زرد.از اولم خوردم.دکتر گفت در حد ته چین و شله زرد مشکل نداره.ولی در حد چای زعفرون و دمنوشش و نباید بخورید.چه بیخود سخت میگیرید به خودتون

تورو سننه قربونت برم!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدون زعفران درست کن 

باید برنج رو از شب قبل بذاری خیس بخوره

شکر باید دو برابر برنج باشه

آب هم ۶ برابر برنج باشه

کره هم لازمه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
والا منج باردارم.هم ته چین میخورم.هم شله زرد.از اولم خوردم.دکتر گفت در حد ته چین و شله زرد مشکل ندار ...

الهی نوش جونت باشه عزیز دل 😍❤

باور میکنی برام مهم هم نیست بخورم یا نه هر چی بتونم جای گذینش میکنم 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
اره عزیزم اصلا یزدی ها بدون زعفرون درست میکنن و اسمشم شلی هست الان بهت میگم چجوری درست کنی

مرسی عزیز دلم 😍😍😍❤❤

خب بدون زعفران درست کن  باید برنج رو از شب قبل بذاری خیس بخوره شکر باید دو برابر برنج باشه آ ...

دستت طلا ❤❤

دقیقامنم عاشق شله زردم و توبارداری بدون زعفرون براخودم جدامیکردم 

اول برنج یکی دوساعت خیس بخوره بعد بزار روشعله تاجوش بزنه وقتی جوشید همش هم بزن حواست بهش باشه ته نگیره کمی شله رو کم‌کن ولی حواست باشه باید اونقدر توش اب بریزی هم بزنی ک برنج له بشه دیگ‌دون دون نباشه  پس توقابلمه بزرگ بزار ک راحتترباشی و بعد شکر بریز گلاب خلال بادوم دوسه دقیقه باهم بپزن کافیه خاموشش کن و اماده تزیین و نوش جان کردنه  اینموقع من براخودم برمیداشتم و برابقیه زعفرون دم شده میریختم و درقابلمه رو میزاشتم تا وم بکشن باهم

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....
زعفران بریز عزیز، کم بریز آنقدر که رنگش زرد بشه دلت بیاد صداش کنی شله زرررررد

😂😂عذاب وجدان لعنتی دیگه 

دقیقامنم عاشق شله زردم و توبارداری بدون زعفرون براخودم جدامیکردم  اول برنج یکی دوساعت خیس ب ...

خبلی لطف کردی دستت درد نکنه ❤❤