2777
2789
عنوان

سقط به علت هماتوم

27819 بازدید | 93 پست

سلام دوستان من دوتا سقط داشتم به علت هماتوم ینی اولین سقطم پنج هفته به لکه بینی افتادم تو سونو کیسه زرده و فتال پل بود ولی گفتن جنین قلب نداره هماتوم داری دو هفته بعد تکرار کن ک رشد جنین متوقف شده بود و به هزار بدبختی سقط کردم سقط دوم ک دوماه پیش بود قلب جنین تشکیل شد همه چیشم عالی بود دو روز بعد به خونریزی افتادم که رفتم سونو باز گفت هماتوم و ضربان قلب جنین افت کرده بود رشدش کم شده بود که بازم سقط توروخدا اگه کسی چیزی میدونه در این باره کمکم کنه 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

دکتر عارفی وقت گرفتم واسه ابان ماه وقت داده 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی به نظر شما درمانی داره این مشکلم خیلی ناامیدم 21 سالمه و دوتا سقط تجربه کردم 😞

جنین شما سقط میشن یا دستور پزشکه که سقط میکنید 

کاش صبر میکردین.. من سر دوقلوهام گفتن قلبشون تشکیل نشده باید سقط بشن اینقد داغون شدم حالم بد شد مامان گفت بزار فعلا سقط نکن دو هفته بعد که سنو شدم قلبشون تشکیل شده بود..الانم شیش سالشونه و خیلی باهوشن تو یه کلیپی دیدم یه پزشکی میگفت اگه بهشون گفتن سقط کنید چون قلب تشکیل نشده یا ضربان نداره بدونید در ژن های باهوش اول مغز شکل میگیره بعد قلب برای همین میخوان ژن باهوش رو از بین ببرن بیانیه به پزشک های ایرانی صادر کردن که این جنین ها مشکل دارن و باید سقط بشن 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
وا

وا نداره عزیزم خواهرم ماماس چقدر دیده از این موارد و بهشون گفته جای نگرانی نیست اول مغز جنین داره تشکیل میشه دو هفته دیگه بیاد و همینم شده..بعد یکی دو هفته تشکیل قلب رو تو سونو دیده😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
از اون حرفا بود

هرجور دوست دارین برداشت کنید🤷🏻‍♀️😊

خواهر دوستم هماتوم داشت و با وجود خونریزی باردار مونده بود

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
  وا من بخاطر بیانیه بود .

😊👌🏻