2777
2789
عنوان

اونایی که حاجت ازدواج دارن بیاید👰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمیرا و فاطمه 

میشه بخونی?

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

میشه برای منم بخونی عزیزم اسم مینا برلی رسیدن به عشقم

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

شیلا

خودم حاجت ازدواج ندارم

ولی دوستم یکیو میخواد عشقشون دو طرفه هست گفتن خاستگار میایم ولی نیومدن چند ماهه دوستم چشم انتظاره شب و روز نداره لطفا براش دعا کن خوشبخت بشه و اگه به صلاحشه با عشقش ازدواج کنه

مرسی انشالله شما هم به حاجت دلت برسی💙💙💙

نماز روز پنجشنبه برای ازدواج 

خواندن این نماز:

دو رکعت نماز بخواند ودر هر رکعت بعد از

حمد سوره یس خوان را وباد از نماز

حمد الهی را بجا اورد (یعنی الحمدالله را

100 مرتبه بگوید)

دوباره این دعا روا بخواند:

دعای این نماز برای: مرد:

«اللهم ارزقنی زوجة صالحة   ودودا ولودا شکورا قنوعا غیورا ان احسنت شکرت وان اسات غفرت وان ذ کرت الله تعالی اعانت وان نسیت ذکرت وان خرجت من عندها حفظت وان دخلت علیها سرتنی و ان امرتها اطاعتی وان اقسمت علیها ابرت قسمی وان غضبت علیها ارضتنی یا ذالجلال والاکرام هب لی ذلک فانمااسئله ولااجد الا مامننت و اعطیت »

دعای این نماز برای خانوم:

«ارزقنی زوجا صالحة اللهم ودودا ولودا شکورا قنوعا غیورا ان احسنت شکر وان اسات غفر وان ذ کرت الله تعالی اعانه وان نسیت ذکر وان خرجت من عند حفظ وان دخلت علیه سرنی و ان امرته اطاعنی وان اقسمت علیه ابر قسمی وان غضبت علیه یا ذالجلال والاکرام ارضنی هب لی ذلک فانما اسئله ولااجد الا مامننت واعطیت »

سپس حضرت علی (ع) فرمود:

هر کس این را انجام دهد هر انچه از خدا خواسته به أو داده خواهد شد.و مرحوم محدث نوری رحمة الله می فرماید: این نماز را به چند نفر سفارش داد بعد از انجام ازدواج من خیلی خوب راضی شد اند

منابع: در اواخر جلد 103 بحارالانوار

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
برای پسرها دعا نمیکنی؟؟؟  داداش من دعاش کن. اسمش مسلم هست

چرا عزیزم چشم

نحوه خوندن نماز رو نوشتم خودتونم بخونید ان شاءالله حاجت روابشین😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

سلام عزیزم میشه واسه خدیجه بخونی

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘