ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 عنوان hcg 184 بازدید | 35 پست بچه ها تاثیر یک آمپول تا چند روز تو بدن هست...دوتا نه..یکی زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂 1400/05/27 | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 بی بی چک روز چندم بزنیم معتبره؟ زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 من روز ۱۲ بعد از آمپول بی بی زدم هاله داشت..امروز که ۱۳ هست باز زدم هاله داشت یکم پررنگ تر..هر دو هم ناشتا...ممکنه کاذب باشه؟ زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
مادونفری عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 545 روز چند موعدته ؟حداقل باید ۱۴ روز بکذرهمن ۳۰ ام موعدمه الانم ۱۶ امپول هست جرات نمیکنم بی بی بزنم چون حس پریودی دارم منتظرم👶
خدا_بامن_است عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 15756 اثرامپول فقط هفت روز تو بدن میمونه .....به نظرم حامله باشی عزیزم چون میگی امروز پررنگ تر شده لا إله إلّا اللّه
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 روز چند موعدته ؟ حداقل باید ۱۴ روز بکذره من ۳۰ ام موعدمه الانم ۱۶ امپول هست جرات نمیکنم بی بی بزنم ... روز ۲۸..نمیدونم کاذبه یا نه..ولی امروز یکم پررنگ تر شد زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 اثرامپول فقط هفت روز تو بدن میمونه .....به نظرم حامله باشی عزیزم چون میگی امروز پررنگ تر شده منم میگم که تاثیر یه آمپول و دو آمپول باهم فرق دارن زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
مادونفری عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 545 روز ۲۸..نمیدونم کاذبه یا نه..ولی امروز یکم پررنگ تر شد انشاءالله ک بارداری شما چند پریودی امپول زدی؟ منتظرم👶
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 روز چند موعدته ؟ حداقل باید ۱۴ روز بکذره من ۳۰ ام موعدمه الانم ۱۶ امپول هست جرات نمیکنم بی بی بزنم ... شما چند تا آمپول زدی؟ زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 انشاءالله ک بارداری شما چند پریودی امپول زدی؟ روز ۱۴ زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8076 من نصف یه آمپول زدم بعد ۱۳ روز از آمپوله یعنی روز ۲۷ سیکل آزمایش دادم بتام ۳۵ بود دیروز بردم برا دکترم گفت که بارداری حتی گفت دیگه نمیخواد بتا بدی مطمئن بود 🥰😍😍😉🙃
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 من نصف یه آمپول زدم بعد ۱۳ روز از آمپوله یعنی روز ۲۷ سیکل آزمایش دادم بتام ۳۵ بود دیروز بردم برا دکت ... خداروشکر..مبارک باشه.. زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8076 خداروشکر..مبارک باشه.. مرسی شما هم بارداری نگران نباش مبارک باشه 🥰😍😍😉🙃
ساaنسا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 201 مرسی شما هم بارداری نگران نباش مبارک باشه دوروز به موعدم مونده هنوز معلوم نیست زبان فارسی خیلی جالبه. هم سکوت علامت رضاست هم جواب ابلهان خاموشیست تازه آخرین سنگرم سکوته با اینحال سکوت سرشار از ناگفته هاست.خودت ببین دیگه😂