2777
2789
عنوان

ترس کودک 5 ساله که دیگه بی تاب شده

2560 بازدید | 33 پست

لطفا هر روشی که امتحان کردید و جواب گرفتید پیشنهاد بدید ... ممنون

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر کتاب براش باز کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هلاک توضیحاتت شدم.

راهکارم میخوایی؟؟😐😐

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ازچی میترسه 

دم غروب که میشه هول میکنه میره یه گوشه پتو میکشه رو سرش و اصلا نمیتونه ببینه من بخوام ... بهم نمیگه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

شما اونو میترسونید؟؟

من همیشه حتی از چیزایی ک خودم ترس دارم ب دل بچه هام ترس نمیندازم

بعضیا واس خوابوندن بچه رو میترسونن بچه گناهداره بخدا

بعد از هرچیزی میترسه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ترسش از چیه، من در مورد پسرم چند تا راهکار انجام دادم خوب بود

لطفا بهم بگو واقعا در موندم ... 

من این مشکل داشتم

این که میگن اجازه بده با ترسش رو به رو بشه براش بدتره

این واسه سن های بالا جواب میده نه بچه 5 ساله

سعی کن یک مدت(مثلا 6 ماه یا بیشتر) با اون مواجه نشه و پدر و مادرش مرتب بهش اطمینان بدن که تنهاش نمیزارن و همیشه کنارش هستن... اینو نه فقط با حرف توی عمل هم نشون بدن

بچه رو تحقیر یا سرزنش نکنن بخاطر ترسش و بهش حق بدن ...

شما اونو میترسونید؟؟ من همیشه حتی از چیزایی ک خودم ترس دارم ب دل بچه هام ترس نمیندازم بعضیا واس خو ...

نمیدونم ... خودشم شدید ترسو و وابسته و حساس هست

من این مشکل داشتم این که میگن اجازه بده با ترسش رو به رو بشه براش بدتره این واسه سن های بالا جواب ...

کنارم میخوابه هرچی میگم چیه جواب نمیده فقط عکس العمل داره ... حتی نمیذاره چشمامو روی هم بذارم