2777
2789
عنوان

اقامت یکماهه دختری تنها در تهران

338 بازدید | 16 پست

من برای یکماه تهران کار دارم. کارم غرب تهران (شهر زیبا) هست. کجا رو پیشنهاد میکنید که هم امنیت داشته باشه و خیلییی تمیز باشه هم رفت و امد به محل کارم اسون باشه. پانسیون؟ مهمانسرا یا خوابگاهی با این ویژگیها رو سراغ دارید؟ من هیچی در مورد پانسیون و اقامتگاه و خوابگاه دخترانه نمیدونم. مهمانسرا با این ویژگیها برای یکماه هست؟ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7073453/میشه-لطف-کنید-بیاید-امضامرو-بخونید-نظرتون-رو-بگیدلطفااااااا

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا امن ترین جا هتل هست دیگه ،ولی فکر کنم دختر مجرد باید حتما نامه اماکن داشته باشه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بهتره بری هتل درجه چندم اما مطمئن باشه حداقل

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اتاق تک تخته پاسنیون تروتمیز و امن پیدا میشه؟ میشه اگه تجربه ش رو دارین راهنمایی کنین؟

من اطلاعی ندارم عزیزم وگرنه حتما کمکت میکردم 

شاید دیوار و یا گوگل و.. نوشته شده باشه اما بازم هیچ اطلاعی ندارم

برای یکماه چقدر میشه؟ اطلاع ندارین؟ شنیدم شبی ۶۰۰ تومن هست حدودا یعنی ۱۸ میلیون میشه برای یکماه!&nbs ...

اقامت یکماهه هزینش کمتره

ولی در کل زیاد میشه

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤