2777
2789

الان ک فک میکنم جفتش تمیز نیس.فشار اب و دستمال تمیز نیس.ولی خوب با دست.شاید تمیز تر باشه چون چیزی ک نمونده بخواد دست بکشیم به دست و ناخنامون برخورد کنه...ولی بازم ب نظرم دستمم هرچی بشورم تمیز نی اصلا سردرگم شدم

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

عزیزم اینجا ایرانه و متمدن و کسی پی پی رو فقط با دستمال پاک نمیکنه! با آب میشوره

همون روشی که بچگی یادمون دادن😐😑😑😑

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس داری ؟

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

عزیزم اینجا ایرانه و متمدن و کسی پی پی رو فقط با دستمال پاک نمیکنه! با آب میشوره همون روشی که بچگی ...

خو اون دست تمیز میشه ینی

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
خو اون دست تمیز میشه ینی

په چیییی.  خوب تمیز میشه می‌شویم دیگه با صابون یا مایع! 

کل دنیا دارن بعد هر آلودگی دست میشورن

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

من بعدش ۳ ۴ بار دستامو با مایع میشورم بعد دیگه حس میکنم تمیز شده

اما شماها انقد نشورین من به خاطر این وسواسم همیشه دستمام خون میوفته از خشکی و پوسته پوسته شدن زیاد

{ خانم هستم }

اگه تمیز نمیشد الان همه ما از شدت پی پی خوردن مرده بودیم،وسواس نکنین تو رو خدا😑😖

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
نمیدونم حس میکنم در هر دو صورت کثیفه

پس داری به احتمال دویست درصد

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
نمیدونم حس میکنم در هر دو صورت کثیفه

خوب دستمال که تمیز نمیشه قاعدتاً با دست بشور بعد دستاتو حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بشور بعدش هم از محلول زدعفونی کننده استفاده کن که دیگه خیالت راحت باشه هیچ میکروبی روی دستت نیست من بهت قول میدم که تمیز شده حتما 

ولی حتما با آب بشور از دستمال استفاده نکن چون سوزش میگیری  

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست