2777
2789
عنوان

تل گرام

289 بازدید | 18 پست

سلام

دوستان برنامه‌ای رو میشناسین که بشه باهاش کانال هایی که تو تلگرا  م بخاطر کپی رایت فیلت  ر شده رو باز کرد؟

ترجیحا برای ویندوز و لبتاپ ! کارم بشدت گیره..

یادم تورو فراموش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خیلی دیر به دیر اینجا میام الان پیامتو دیدم 

سلام عزیزم خوبی من یه راهنمایی میخواستم اگراومدی سایت لطفاً جواب بده 

من حدود ۳ماه شبانه روزی درددارم دردای شدیدک فکرمیکنم ارگوشمه چون سابقه قارچ‌گوش وحساسیت به صداهم دارم در میگیره گوشم ولی ایندفعه هرچقدرگوش وحلق بینی رفتم گفتن مشکل گوشی نداری یدکترگفت ممکنه فکت باشه ولی من اصلا دربازوبسته کردن فکم در ندارم یاموقع غذادردندارم ارعمق گوشم درددارم استخوان گونه م همون کنارگوش ویمقدارم بالای گوشم 

برای من سی تی نوشته وفلوکستین داده و ناپروکسن 

این دردم شبانه روزی بامنه اززندگی بیزارشذم 

فقط اینکه من الان التهابی یکم بالارفته شده ر۳۶ اگ مشکل مفصل فک باشه بنظرشما میتونی ای اس ارروببره بالا ؟

آخه روماتولوژی رفتم بهم گفت فکت انکار مشکل نداری 

ولی یدونه ازاین چندتامتخصصای گوش و حلق گفت داری یکوچولوقرچ فروگچ می‌کنه 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی من یه راهنمایی میخواستم اگراومدی سایت لطفاً جواب بده  من حدود ۳ماه شبانه روزی ...

عزیزم علایمی که شما میگی ممکنه برای مفصل فک باشه

بهتره پیش متخصص فک و صورت ویزیت شی

روماتولوژی اصلا  تشخیص نمیتونه بده

من چندتا متخصص خیلی خوب میشناختم که تخصصی روی مفصل کار میکردن ولی متاسفانه هیچکدوم دیگه ایران نیستن 

بین متخصص های فک هم پزشک های کمی‌ هستن که بتوننن درست درمان کنن و تشخیص بدن ولی ضرری نداره ویزیت شی

اگر گوش حلق بینی تشخیص فک دادن مطمعن باش همونه

التهاب هم ممکنه با یه ازگان دیگه‌ی صوزت میکس شده باشه

دندون نهفته نداری؟

این صدایی که میگی میده کاملا مشخصه مشکل از مفصل فک کنار صورتته

یادم تورو فراموش..
عزیزم علایمی که شما میگی ممکنه برای مفصل فک باشه بهتره پیش متخصص فک و صورت ویزیت شی  روماتولو ...

سلام دوستم خوبی 

من امروز رفتم پیش جراح فک و صورت 

بهم گفت باید ام ارای ارمفصل فک بدی 

بعدمعایته کرد دستشوانداخت توقسمتی ک دندون عقل لیناهست فشارداد دردنداشتم 

محدودیت حرکتی تواون قسمت ندارم

غذامیخورم دردندارم 

حرف میزنم اونجام دردمیگیره صداهم نمیخوره موقع حرف ولی دکترگفته بازوبسته کن بعدبهم گفت حس میکنم یه صدایی میخوره اونجا 

ولی فقط برام ارای معلومه 

گفت سعی کن همون کاری ک دردت روزیادمیکنه نکن مثل حرف زدن 

ولینکه‌چندماه پوره بخور

بعداربزم من فقط گوش سمت راستم درددارم اون سمت خیلی کمتره التهاب مفصل فک میشه کاملا دوطرفه نباشه ط؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم علایمی که شما میگی ممکنه برای مفصل فک باشه بهتره پیش متخصص فک و صورت ویزیت شی  روماتولو ...

ببنیدعکس گذاشتم دقبقادوراونجا ک خط کشیدم درددارم مثل دردی ک مثلا بامشت فشاربدی توصورتت همون قسمت بعددردش عمقی ازتوگوشمم هست خارش هم توگوش دام ولی عفونت گوش ندارم 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام دوستم خوبی  من امروز رفتم پیش جراح فک و صورت  بهم گفت باید ام ارای ارمفصل فک بدی&nb ...

سلام عزیزم

خوبی؟ ببین عزیزم من خودم که اطلاعی خیلی ندارم ولی برات از بابا پرسیدم

گفتن اصولا بهتره که گارد بهتون بدن که حرکت های فک فشار نیاره

ام از ای هم نیازه

بابا گفت ادامس خوردن ، چیزهایی که به مفصل فشار بیاره ، خمیازه عمیق کشیدن که خیلی دهن باز بشه ، یکدفعه داد زدن همگی فشار میاره

بخاطر التهاب مفصل فک درد گلو ، گوش ، سردرد ، گردن درد و حتی کمر درد ممکنه پیش بیاد

اگر جراحی که رفتی حس کردی جوابی نمیگیری پیش دکترهای دیگه هم برو 

گاردی که میخوان بهت بدن هم مهمه

حالا درسته جراح تخصصی تر میسنجه ولی ممکنه دندانپزشکی باشه که متخصص نباشه ولی تخصصی روی فک کار کنه

اول ام ار ای بده مشخص شه که درد از کجاست بعد پیگیری های بعدیش

یادم تورو فراموش..
ببنیدعکس گذاشتم دقبقادوراونجا ک خط کشیدم درددارم مثل دردی ک مثلا بامشت فشاربدی توصورتت همون قسمت بعد ...

عزیزم منم مشکل مفصل تی ام جی دارم

دقیقا همین نقطه درد داره

و من خوب دو سمتم درگیره ، امکانش هست که یه سمت باشه

اینجوری که شما میگی و من به بابا گفتم ؛ به احتمالا ۹۰٪ مشکل فقط مفصل فکته و با گارد و مراقبت اوکی میشه

عزیزم سعی کن با سشوار یکم موقعی که درد داره گرمش کنی

یادم تورو فراموش..
عزیزم منم مشکل مفصل تی ام جی دارم دقیقا همین نقطه درد داره و من خوب دو سمتم درگیره ، امکانش هست که ...

فدات بشم خیلی ممنون واقعا لطف کردی فقط یسوال این درد باعث میشه ای اس اربره بالا یانه ربطی نداره

به شما گرفتگی و دردتوگوش هم دارید؟

وخدایی که بشدت کافیست