2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم تب ب تنهایی نمیتونه از علایم کرونا باشه..تب و بدرن درد و گلو درد و ابریزش بینی و سرفه از علایمش هستن....من امروز هم تب داشتم هم بدن درد هم گلو درد دیگه سکته رو زدم گفتم بدبخت شدم رفت،از صب کلی امپول  ویتامین و قرص خوردم ی کم اروم شدم خداروشکر،ادم تا سالمه با فکر کردن ب نداشته هاش خیلی ناشکری میکنه ولی تا مریض میشه میفهمه ک چقدر نعمت بزرگی داشته و قدرشو نمیدونسته...

❤عیسی اگر در آخر عمرش به عرش رفت قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم است❤
نترس عزیزم تب ب تنهایی نمیتونه از علایم کرونا باشه..تب و بدرن درد و گلو درد و ابریزش بینی و سرفه از ...

همسرم تب داره میگه خسته هم هستم انگار ینی می‌تونه کرونا باشه😭

همسرم تب داره میگه خسته هم هستم انگار ینی می‌تونه کرونا باشه😭

انشاءالله که نیست استرس نداشته باش حمد شفا بخون فوت کن بهش هرچیم باشه ب لطف خدا رفع بلا میشه

❤عیسی اگر در آخر عمرش به عرش رفت قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم است❤
همسر منم تب داره اما میگه زیاد نیست همسر شما تبش شدید بود؟؟

نه شدید نبود اولشم رفتیم اسکن ریه دارو داد فقط اما روز هفتم ابتلا و سه روز بعد از مصرف داروها اکسیژن خونش اومد پایین تبش نیم تا یه درجه بود ولی اکسیژن شد ۸۸ ۸۷ دوباره اسکن داد ریه درگیر شده بود ۲۰ درصد که رمدیسیویر رو دکتر شروع کرد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...