2777
2789

ازلگنم تا زانوهام داغ کرده سرگیجه وحالت تهوعم دارم میتونه نشانه بارداری باشه؟؟؟؟؟؟؟

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ب اینا توجه نکن پیرت میکنه فقط ..بیخیال باش تا اوکی بشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

منم سر پسرم همینجور بودم قشنگ یادمه یهو داغ کردم واسم عجیب بود سه روز بعد بی‌بی مثبت شد

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
منم سر پسرم همینجور بودم قشنگ یادمه یهو داغ کردم واسم عجیب بود سه روز بعد بی‌بی مثبت شد

خداکنه برامنم مثبت شه یجوری انگارگرگرفتهههه بده انگار آتیش گرفته 

ببین داغیت اینجوری بود اخه منم این ماه اقدام مردم کف پام داغ ازدرون تاحالا اینطوری نشدم با وقتی دراز میکشم کف دستمم همین تب نییت ظاهرش خنکه ازدرون کرررمه

اگه دوری میشی یکم دیگه صبرکن. ولی بنظرم نشون میده ، حداقل هاله میندازه

دیروززدم منفی شد خورد توذوقم همه کلا طبیعیه زوده نشون نداده یه هفته بعدتاخیربزن

خداکنه برامنم مثبت شه یجوری انگارگرگرفتهههه بده انگار آتیش گرفته 

ان شالله هر جور صلاحه به خواسته دلت برسی

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱