2777
2789
عنوان

خانما ی سوال😔

200 بازدید | 26 پست

خانما شوهرشما شده مثلا بهتون بگه فلان خاننده چقد خوش هیکله یا بگه بزار ی زن صیغه کنم یا برم دختر بازی ...همه رو با لحن شوخی بگه و تهش وقتی ناراحت شدی ایراد بگیره بگه شوخیم نمیتونم باهات کنم ...خیلی غصه میخورم خیلی مردا اینجورین یا فقط منم ؟😔🖤

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !

ببخشید اما خیلی عوضیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته شوخی بوده ولی اینا و تو یه زمانی  تو خلوتش بهش فکر کرده که الان جرئت کرده به زبون بیاره

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

ن نگفته صیغه و ازین زر زر کردنا ولی مدام جلو ماهوارس فیلم رقص عربیو خارجی میبینه حرصم میاد،نرو توفکر درست بشو نیستن

من سامی بیگی نیستم بگم هیچی نمیفهمم فقط میخوام باشی،،طوری میزنمت از وسط تاشی به موزایک بگی کاشی😑😑
😔

تو هیچی نگو 

جدی باش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بگو مگه من چه مشكلي دارم!؟

میگ تو خوبی یکی دیگ ام‌بگیرم ک تنها نباشی 

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !