2777
2789
عنوان

خانما ی سوال😔

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست

همشون همینن فقط نباید بذاری این شوخیا عادی بشه واسش هربار ک تکرار کرد اخم کن جوابشو نده یه بارم مستقیم اتمام حجت کن باهاش ک اصلا این مدل شوخی دوست ندارم من خودم هربار شوهرم ب شوخی بگه میرم زنارو ببینم و اینا منم ب لحن شوخی خودش میگم عههه تو تنهااا منم میام مردارو نگا کنم...بذار بدونن ک اگه خودشون حق شوخی دارم ما هم داریم

خدا هست...

آدما تو شوخیا حرفای جدیشون گاهی میگن! 

در ضمن مگه کسی از این حرفا میزن به زنش! اینا شوخیه!

جدی خودتو بگیر!

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون همینن فقط نباید بذاری این شوخیا عادی بشه واسش هربار ک تکرار کرد اخم کن جوابشو نده یه بارم مستق ...

وای اگ اینجوری بگم برعکسشو ک کلا جبهه میگیره .هرچیم میگ تهش میگ من مردم اگ میخاستم یکی مثل خودمو بگیرم زیاد بود....

تاحالا هیچییییی  ازش ندیدم رو پاکیش قسم میخورم ولی بخدا انقد اینجوری حرف میزنه کم اوردم 

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
وای اگ اینجوری بگم برعکسشو ک کلا جبهه میگیره .هرچیم میگ تهش میگ من مردم اگ میخاستم یکی مثل خودمو بگی ...

شوهر منم اولا جبهه میگرفت ولی الان حالیش شده ک منم ب اندازه اون محقم دیگه اینطور شوخی نمیکنه

خدا هست...

شوهر خاله شوهر منم مدام تو خط زن گرفتنه فکر کنم شیش تا زن گرفته باشه ...یه بار شوهرم به شوخی گفت خوب مگه چه اشکالی داره ...گفتم اوشون اشکالی نداره اشکال از خاله شماست که نتونسته یه همچین مردیو جمع کنه چارش یه ذره مرگ موش بود و تمام...دیگه هیچ حرفشو نزد

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
میگ تو خوبی یکی دیگ ام‌بگیرم ک تنها نباشی 

واسه منم اوایل زیاد شوخیشو میکرد من سکوت میکردم یا ناراحت میشدم میگفت نمیشه باهات شوخی کرد

ی بار جدی نشستم باهاش صحبت کردم گفتم هرچیزیو زیاد بگی قبحش میریزه دیگه تکرار نکن و...

الان دیگه نمیگه 

تو هیچی نگو  جدی باش

دیگ منم میگ میخندم .اخه بخدا هیچی کم ندارم اونقدر ک حتی نمیزاره برم بیرون حتی تو حیاط...نمیدونم چرا اینجوری با روحو روانم بازی میکنه من خودمو محدود کردم واسش ولی اون از این شوخیا دست نمیکشه ...مادرشوهرم میگ بخند ب حرفاش و بگو برو دوتا بگیر ولی بازم تو دلم سختمه😔💔

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
دیگ منم میگ میخندم .اخه بخدا هیچی کم ندارم اونقدر ک حتی نمیزاره برم بیرون حتی تو حیاط...نمیدونم چرا ...

حقم داری ک سختت باش 

اگ خودت بخای بگی برخورد اون چیع

خب توام انسانی دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیگ منم میگ میخندم .اخه بخدا هیچی کم ندارم اونقدر ک حتی نمیزاره برم بیرون حتی تو حیاط...نمیدونم چرا ...

اصلا ب مادرشوهرت گوش ندیاااا پررو میشه شاید هیچوقت زن نگیره ولی خوب نیس قبحش حتی تو شوخی بریزه

خدا هست...
اصلا ب مادرشوهرت گوش ندیاااا پررو میشه شاید هیچوقت زن نگیره ولی خوب نیس قبحش حتی تو شوخی بریزه

باشه بعضی چیزا درست نمیشن واقعا...فقط سعی میکنم جدی باشم تو این چیزا دیگ چون همه چیزارو امتحان کردم فایده نداشته اومدم اینجا مطرح کردم😞

باشه بعضی چیزا درست نمیشن واقعا...فقط سعی میکنم جدی باشم تو این چیزا دیگ چون همه چیزارو امتحان کردم ...

آره عزیزم اخم کن اینطور مواقع...مادرشوهرتم اگه این حرفو گفته لزوما از رو بدجنسی نگفته اونا زنای قدیمین این چیزا واسشون عادیه ولی ماها نباید قبول کنیم

خدا هست...