2777
2789
عنوان

بخورم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست
Pco دلایل متفاوتی داره اول برو دکتر برات ازمایش بنویسه تا دلیل اصلیشو کشف کنی سر خود دارو مصرف نکن د ...

والا من پنج ساله درگیرم خیلی کارا کردم از طب سوزنی بگیر تا رژیم درمانی طب سنتی زالو حجامت بادکش الکترود درمانی 

خیلی کارا کردم 

طولانیه برات بگم 

والا از هیچکدوم نتیجه نگرفتم 

این ازمایشایی ک شما میگی چیاس؟ 

من سونو آزمایش هورمونی کامل اینا دادم 

چیز دیگه ای هم هست؟ 

تازگیا به فکرم ک برم متخصص غدد به نظرت خوبه!

من ۱۹ سالمه مجردم اشکال نداره پس بخورم؟ نمیدونم این چه بدبختی بود اسیرش شدم

برای بارداری مشکل ایجاد نمیشه اما ممکن سینه هات دردناک بشن بافتشون سفت بشه و دردناک هر شیش ماه چکاپ کن  ... تا هر وقت دکتر گفت استفاده کن .

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درمانی نداره دکتر من میگفت هرجا بری همین قرص ال دیو بهت میدن

ای بابا چی بگم ک نگفتنش بهتره 

من حتی پیش یه پروفسور رفتم ۷۰۰ ویزیتش بود فقط 

اونم همینو گفت 

هیییییی 

ای بابا چی بگم ک نگفتنش بهتره  من حتی پیش یه پروفسور رفتم ۷۰۰ ویزیتش بود فقط  اونم همینو ...

من که تازگی تصمیم گرفتم اینسری پریود شم واسه همیشه سیپروتن کامپامد بخورم 

از جوش و موی زائد خلاص شم

والا من پنج ساله درگیرم خیلی کارا کردم از طب سوزنی بگیر تا رژیم درمانی طب سنتی زالو حجامت بادکش الکت ...

غدد هم برو یه آزمایش کلی هست که توی پریودی باید انجام بدی تیرویید و قند و میزان هورمون ها و همه اینا رو چک میکنن ... فرد به فرد دلیل اصلیش فرق داره یکی اضافه وزن یکی استرس یکی مصرف شیرینیجات یکی خواب نا منظم یکی زیاد بودن هورمون های مردانه یکی تحرک کم تغذیه ی بد ... در کل سبک زندگی رو عوض کنی و ارامش نصبی داشته باشی مقدار زیادی از مشکل حل میشه ...

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
یعنی سینه هام درد میگیره؟

برای من که اینطوری بود دردناک شده بودن خیلی احساس میکردم سنگین شدن ... اگه شما هم اینجوری شدی با پزشکت مشورت کن حتما مصرف یکی دو دوره اشکال نداره اما فکر نمیکنم مداوم بشه استفاده کرد عوارض خودشو داره ...

یعنی ممکنه برای سینه ها مشکلی پیش بیاره ؟

اگه زیر نظر دکتر و با تجویز دکتر باشه مشکل جدی نیست ولی ممکنه بافتش تا مدتی متورم سفت و دردناک بشه که تو طولانی مدت خوب نیست ... مثلا من اون دوره ای که مصرف میکردم دکتر مدام برام سونو سینه هم مینوشتن و یه کیستهایی هم ایجاد شده بود که دکتر گفت که ناگزیر به وجود میان ولی خطرناک نیست بعد از اینکه دوره مصرف داروم تموم شدن اونا هم برطرف شدن 

ببخشید اسم این ازمایشو میگی ک بگم برام بنویسن؟

اسمشو نمیدونم دقیق فقط میدونم روز سوم یا دوم پریود باید انجام بدی نمیدونم اسمش چیه گلم 😅

اسمشو نمیدونم دقیق فقط میدونم روز سوم یا دوم پریود باید انجام بدی نمیدونم اسمش چیه گلم 😅

فدات شم ممنون بابت راهنمایی هات عزیزم لطف کردی 

ببخشید شرمنده شماام درگیرید؟