2777
2789
عنوان

بخورم یا نه؟

186 بازدید | 35 پست

اگر تا اخر عمرم سیپروتن کامپاند( دسته ای از قرص های ال دیه) بخورم در اینده باردار نمیشم؟

اخه وقتی میخورم خیلی خوبه پریودام سروقته پوستم جوش نمیزنه موهای زائدمم کم میشه کلا حس خوبی دارم

تو اینترنت خوندم که واسه بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه ولی نمیدونم چند وقت باید بخورم 

تنبلی تخمدان دارم

نه منم همینطورم دکتر گفته مشکلی نداره خوردنش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

منم پی سی او دی هستم 

این ماه دکترم برام نوشته 

از فروردین پریود نشدم رفتم دکتر برام آمپول نوشت تا پریود شم امپولارو زدم یه هفته بعدش پریود شدم 

دکتر بهم گفت از روز سوم پریود شروع کنم به خوردم 

درواقع از فردا باید بخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمون مردانه رو پایین میاره تا وقتی دکتر میگه باید بخوری برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم پی سی او دی هستم  این ماه دکترم برام نوشته  از فروردین پریود نشدم رفتم دکتر برام آمپ ...

منم دکتر بهم داد یه دوره سه ماه خوردم خیلی خوب شدم وقتی قطع کردم از دو ماه بعدش دوباره مشکلاتم شروع شد

من ۱۹ سالمه مجردم اشکال نداره پس بخورم؟ نمیدونم این چه بدبختی بود اسیرش شدم

ن عزیزم منم همینطورم

اینحوری نگو مشکلت اون قدرام بزرگ نیس نگو بدبختی

اضافه وزن داری شما؟؟؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بخورم به نظرت منم منظم میشم؟

Pco دلایل متفاوتی داره اول برو دکتر برات ازمایش بنویسه تا دلیل اصلیشو کشف کنی سر خود دارو مصرف نکن درمان pco در افراد مختلف متفاوته

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم دکتر بهم داد یه دوره سه ماه خوردم خیلی خوب شدم وقتی قطع کردم از دو ماه بعدش دوباره مشکلاتم شروع ...

وزنتو حتی شده دو کیلو هم پایین بیاری تاثیر داره محدود کردن مصرف قند و شکر و کلا شیرینیجات  تاثیر داره تحرک و ورزش تاثیر داره نداشتن استرس تاثیر داره 

از تو نت رژیم غذایی مناسب pcoرو پیدا کن خوبه 

خواب زود هنگام تو شب هم تاثیر داره و کلا خواب منظم 

دمنوش نعنا هفته ای دو بار هم خیلی عالیه

منم دکتر بهم داد یه دوره سه ماه خوردم خیلی خوب شدم وقتی قطع کردم از دو ماه بعدش دوباره مشکلاتم شروع ...

والا من پنج ساله درگیرم خیلی کارا کردم خیلییییی هزینه های زیاد 

ک نگم برات 

ولی دکترم گفت درمان نمیشه فقط باید کنترل شه