2777
2789
عنوان

نتیجه اعتماد به خدا

633 بازدید | 13 پست

من خیلی سختی کشیدم .کلی حرف شنیدم .حتی برای کنکور مجدد کلی مسخره ام کردن ک الان با این سنت چرا میخوای کنکور شرکت کنی .

توروزای پشت کنکوریم درگیر عشق یکطرفه ک از بچگیم شروع شده بود بودم و...

حتی سعی کردم از جذب برای اون فامیلم استفاده کنم واقعا هم جذب داشت جواب میداد .

با اینکه میدونستم فامیلم دلش جای دیگس و البته ارتباطشون بهم خورده بود ولی من اونقدر  از نظر فکری وابسته بودم بهش ک برام اینچیزا مهم نبود.

تنها کاری ک بعد یک مدت کردم گفتم خدایا اگر این شخص باهاش خوشبختی ندارم مهرشو به راحتی از دلم بردار و نذار دیگه اذیت بشم .

درگیر همین حواشی بودم ک یک خواستگار ایده ال برام پیدا شد البته من قبلا مشخصاتشو نوشته بودم توی دفترم .

اوایل خیلی شک دلشتم چون هنوز درگیر اون عشق سابق بودم .

دیشب خیلی اتفاقی بعد دو سال پیج فامیلم توی پیشنهادی های اینستا اومد عکساشو ک دیدم یک لحظه گیج بودم ک چطور من عاشق همگین ادمی بودم اخه .

.

انقدر همسرم عالیه ک واقعا وقتی میبینمش توی جمع افتخار میکنم ک اون همسرمه .

هم چهره اش خوبه هم موقعیت مالی و اجتماعی هم اخلاقش هم خونواده دوسته .

واقعا هر جایی ک میره متوجه میشم خیلی از خانم ها قصد نزدیک شدن بهش دارن.حتی چنتا از دوستان نزدیک خودم .

میدونم ک شما یی ک داری پیاممو میخونی هم ممکنه دلت جایی گیر باشه و اون طرف اصلا شمارو نمیخواد یا از زندگی زناشوییت راضی نیستی .ولی اول از همه تا جایی ک میتونی برای موفقیتت تلاش کن دوم ب خدا توکل کن و ازش کمک بخواه امکان نداره کاری کنه ک ب ضررت باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به همچین تاپیکی نیاز بود اسی دمت گرم😍❤

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
انقدر همسرم عالیه ک واقعا وقتی میبینمش توی جمع افتخار میکنم ک اون همسرمه . هم چهره اش خوبه هم موقعی ...

منم عاشق نامزدم بودم..اما هیچ شد..کاش برمیگشت

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
خودش رفت ؟

قصه زندکیمو تو تاپیکام نوشتم..کاش مبخوندی اگه رههی برا برکردوندنش ب ذهنت می رسید میگفتی..

روابط گذشتش مزاحمت ایجاد می کردن و منم نتونستم به موقع تصمیم درست بگیرم..لج کرد یهو 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
قصه زندکیمو تو تاپیکام نوشتم..کاش مبخوندی اگه رههی برا برکردوندنش ب ذهنت می رسید میگفتی.. روابط گذش ...

اکی میخونم .همسرم چند روزه ب خاطر کارش شهرستانه.

وقت زیاد دارم .حتما الان میخونم گلم

عزیزم من تایپیک اینکه بین دوتا عشق و خاستگارت گیر کردیو داشتم میخوندم و همش با خودم میگفتم سرنوشتش چی شد و ایا کار اشتباه رو انجام داد یا درستو و وقتی این تایپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم بهترین کارو کردی امیدوارم خوشبخت باشی همیشع