2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تبریک میگم ماشالله بهت حتما خانوادت خیلی بهت افتخار میکنن انشالله که موفقیتای بالاتر نصیبت بشه. از چندم شروع کردی از دهم یا یازدهم و روزی چند ساعت خوندی و از چه منابعی استفاده کردی و بیشتر روی چه چیزایی تمرکز کردی من دهمم اگه بخوای یه توصیه یا حالا نصیحت بهم بکنی چیه  

منطقه یک اگه بهتر زده بودم رتبم زیر 400 میشد 

اوه خوشبحالت 

اسم کتاب تساتون رو هم میگین ؟؟ 

عزیزم مشاوره و برنامه ریز هم داشتین ؟

مدرسه عادی بودین یا نمونه و اینا ؟

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
شایعه چی رییس جمهور سابق از اخبار اعلام کرد😐

اره تو سایتای معتبر گوگلم گفتن از سال ۱۴۰۲ شروع میشه خیلی عالیهه ولی خب بارم تخصصی خیلی میره بالا

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یا خدا شیمی خیلی سخت نیستتت؟؟@.@  چقد تست زدین ؟ از هر درس؟ روزی چند ساعت ؟  مشاوره و ب ...

همه ی درس ها سختن مثل شیمی 

من مبتکران یا خ سبز درسنامه و تست کار کردم

بعد سوال های آزمون ها رو از خودم امتحان میگرفتم ، چون زمان مهمه . 

موج آزمون و ای کیو هم سطح بالا هست دیگه ، 

اوه خوشبحالت  اسم کتاب تساتون رو هم میگین ؟؟  عزیزم مشاوره و برنامه ریز هم داشتین ؟ مدر ...

ادبیات و عربی خ سبز

زبان. مبتکران

دینی نداشتم

ریاضی مهر و ماه

فیزیک خ سبز 

شیمی مبتکران 

زیست الگو 

نه همون مشاور مدرسه مون بود ، کلی بود 

همه ی درس ها سختن مثل شیمی  من مبتکران یا خ سبز درسنامه و تست کار کردم بعد سوال های آزم ...

من خیلی سبز پرسشهای چهار گزینه ای رو دارم از دوازدهم 

واسه زیست همین کارو میکنم ازوموناشو امتحان میگیرم از خودم 😊😊

مرسی عزیزکم ان شالله همیشه موفق باشی

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆