2777
2789
عمومی ها 85 میانگین  ریاضی 47 شیمی و فیزیک 70 زیست وحشتناک ، 45

یا خدا شیمی خیلی سخت نیستتت؟؟@.@ 

چقد تست زدین ؟ از هر درس؟

روزی چند ساعت ؟ 

مشاوره و برنامه داشتین؟

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواستی یکی هست امسال رتبه ۱۰۸ رشته تجربی شده یه کانال داره تو تلگرام نیت هم کرده که یک سال مشاور ...

لطف میکنی عزیزم😍

خواهش میکنم با اون دلای پاکتون واسه رسیدن ب خواستم صلوات بفرستین..واسه رسیدنمون بهم دعا کنید😞❤
اگه خواستی یکی هست امسال رتبه ۱۰۸ رشته تجربی شده یه کانال داره تو تلگرام نیت هم کرده که یک سال مشاور ...

به منم بده

لطفا برای خوشبختیم صلوات بفرستید من به دعای شما نینی سایتیا ایمان دارم

برا هر درس چنتا منبع کار کردی ؟

آزمون حتما شرکت کنم با خودم تو خونه بزنم؟

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
لطف میکنی عزیزم😍

@Ali_m_8203 بفرمایید آیدی خودشه آیدی کانالشم میتونید ازش بگیرین یه کانالی هم هست که کتابای تستی پی دی افش بطور رایگان توش هست اون کانالم میتونید ازشون بگیرید

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

چقدر تست کار کردید؟بیشتر رو چه درسایی تمرکز کردید؟چه درسایی نزدیکای عید بیشتر روش تمرکز کردید؟

من رو عمومی خیلی کار کردم ، چون نسبت به اختصاصی بازدهی بالا تری داره 

@Ali_m_8203 بفرمایید آیدی خودشه آیدی کانالشم میتونید ازش بگیرین یه کانالی هم هست که کتابای تستی پی د ...

مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم با اون دلای پاکتون واسه رسیدن ب خواستم صلوات بفرستین..واسه رسیدنمون بهم دعا کنید😞❤